Anmeldelser af Hotel Mare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Mare

Læs personlige anmeldelser af Hotel Mare som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Mare. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggelig atmosfære ved Middelhavet

Personalet på dette hotel er meget hyggeligt. De har tre forskellige restauranter, der tilbyder forskellig mad til forskellige priser. Poolen er dejligt, men ikke for stort. Havudsigten fra værelset er forbløffende. Rengøringen er i tip top. Parkering i kælderen (tilægsgebyr) eller udenfor (gratis). Værelset inkluderer badehåndklæder og liggestole uden ekstra omkostninger. Flot strand med fint sand. Morgenmaden var fantastisk, i et meget dejligt udendørsområde.

Savona som feriedestination

Vi havde kun én tur til byen, med vi blev ikke begejtrede for, hvad vi så. Nogle hyggelige baggårdsrestauranter var der. Havneområdet havde mange spisesteder, men vi prøvede dem ikke, da vi ikke var der om aftenen.

Hotel Mare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Mare
Dobbeltværelse (president) m. balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map