Hotel i Savona i Ligurien

Hotel Mare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger lige ved den trafikerede Via Aurelia, som løber langs kysten, men den del der vender ud mod havet, er som en lille oase med et dejligt poolområde som indrammes af palmer, og hvorfra der er en vidunderlig udsigt over kysten. Der er en lang sandstrand, hvor du kan slå dig ned i en af de solstole som er på stedet. Hvis du har brug for en forfriskning, kan du bare henvende dig i baren.

En lyxigare mat-känsla

Det er ikke bare Savona, men også hotellet som er kendt for sin gode mad. Sætter du pris på gode fiskeretter, skal du vælge A Spurcacciuna, som er med i flere mad- og vinguider, bl.a. Michelin. Den er åben til frokost og middag hver dag. I perioderne

Læs mere om Hotel Mare

Læs om værelserne på Hotel Mare

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Mare

Læs personlige anmeldelser af Hotel Mare som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Mare. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggelig atmosfære ved Middelhavet

Personalet på dette hotel er meget hyggeligt. De har tre forskellige restauranter, der tilbyder forskellig mad til forskellige priser. Poolen er dejligt, men ikke for stort. Havudsigten fra værelset er forbløffende. Rengøringen er i tip top. Parkering i kælderen (tilægsgebyr) eller udenfor (gratis). Værelset inkluderer badehåndklæder og liggestole uden ekstra omkostninger. Flot strand med fint sand. Morgenmaden var fantastisk, i et meget dejligt udendørsområde.

Læs mere
 
search map