Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Savona er både en kommune og en af hovedbyerne i provinsen Savona, og den er større end de nærmeste naboer. Før i tiden var byen kendt for sin jernindustri og messingværk. Men på trods af det industrielle, har du et fint historisk centrum, og byen føles ikke så turistet som mange af de andre langs Liguriens kyst.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

I Savona findes der lidt af hvert

I Savona findes der flere interessante seværdigheder, som fort, tårne samt kirke, katedral og museer af forskellig slags. For at nævne noget at det du kan besøge: Fortezza del Priamar, Monumenti ai Caduti, Capella Sistina, Torre Leon Pancaldo, Apple Museum, Catedrale di Nostra Signora Assunta, Museo della Ceramica di Savona og Torre del Brandale.

I byens historiske centrum er der en dejlig atmosfære, og i de smalle gader finder du butikker af forskellig slags. Der er apotek, posthus, bank og hyggelige caféer og restauranter, som holder et højt niveau.

Læs mere om Savona

Et godt udgangspunkt

Savona ligger vest for Genova, blot ca. 55 km. Til berømte Portofino er der ca. 81 km, og det tager ca. 1 time i bil afhængig af trafikken. Men da der også findes en togstation i Savona, kan du lade bilen stå, og rejse langs kysten med toget, som bl.a. kører til nationalparken Cinque Terre på den ene side, og den franske grænse på den anden. Kører du mod nord i ca. 40 minutter (38 km) kommer du til regionen Piemonte, hvor du kan nyde de mange delikatesser og købe gode vine med hjem.

Skjul teksten
 
 
search map