Anmeldelser af Palazzo Fieschi Hotel

 
Palazzo Fieschi Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Fieschi Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Savignone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Palazzo Fieschi Hotel

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Fieschi Hotel som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Fieschi Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Tina og familien fra Skælskør boede på Palazzo Fieschi Hotel i Savignone fra d. 23. til d. 24. juli 2010 og på Residence Sant'Anna i Pietra Ligure fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Først vil vi gerne starte med at sige tusinde tak for god behandling fra In-Italia. Alt har bare været super og fungeret. Helt sikkert ikke sidste gang vi har benyttet jer. Har også anbefalet jer til en masse venner.

Vi havde en enkelt overnatning i Savignone. Som at blive sat tilbage i tiden. Byen, hvor kun ældre bor. Hotellet var nærmest historisk og en oplevelse for vores børn. Vi var genstand for en del opmærksomhed, da byen ikke er så besøgt af turister. En fin oplevelse til en overnatning, men måske lidt stille til et længere ophold.

Så tilbragte vi en uge på Residence Sant' Anna. Her fik vi vores ønske opfyldt med en stor altan med havudsigt. Flot udsigt ! Hyggelig by, som nås ved trapper lige ved hotellet. Hyggelig atmosfære og hjælpsomt personale. Dog skal siges, at lejligheden var temmelig slidt. Kunne godt trænge til at friskes lidt op, men der var, hvad vi skulle bruge og vores foretrukne opholdssted var altanen, så alt i alt havde vi en rigtig dejlig ferie og kan kun anbefale hotellet.
Da der ikke findes aircondition i lejlighederne, blev der temmelig varmt hver aften, men intet et par åbne døre og vinduer ikke kunne klare. En smuttur til Monaco blev det også til, da det kun tager en time at køre dertil. God oplevelse. Vedrørende badestranden blev vandet hurtigt dybt og en del bølger op ad dagen. Men har børnene en alder, hvor de kan svømme, er det fantastisk.
Tak for en skøn uge i Pietra Ligure.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map