Hotel i Savignone i Ligurien

Palazzo Fieschi Hotel

 
Palazzo Fieschi Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Fieschi Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Savignone og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Palazzo Fieschi Hotel er et stolt gammelt familiedrevet hotel med dybe traditioner og masser af historie. Den smukke ejendom ligger lige midt i Savignone, ca. 30 km fra Liguriens regionshovedstad Genova og den Italienske Riviera (ca. 30 min i bil). Motorvejstilkørslen ved Busalla ligger blot 5 km væk - så hotellet egner sig både til et autentisk ferieophold og som overnatning på vej til Milano (her er gratis parkering).

Foran hotellet ligger byens centrale plads, mens bagsiden gemmer på en smuk park på 5.000 m² med springvand, århundrede gamle træer og en saftig plæne. Ejendommen er fra 1400-tallet, mens der har været hotelvirksomhed siden år 1856. Indvendig finder man reception, bar (adgang både indefra og udefra), elevator, en lille tagterrasse øverst oppe, morgenmadssal med hvælvede lofter og freskodekoreret restaurant, hvor køkkenet tager afsæt i lokale afgrøder og opskrifter. Hotellets indretning bærer tydeligt præg af mange antikviteter, som alle emmer af historie - i et af lokalerne er en af væggene sågar tapetseret med gamle danske juleplatter fra Bing & Grøndahl.

Læs mere om Palazzo Fieschi Hotel

Værelser
- De 24 værelser er alle forskelligt indrettede, men alle med antikviteter fra 1800-tallet. Alle værelser har satellit-tv, minibar, telefon og badeværelse med toilet og bruser eller badekar. I enkelte værelser er det muligt at få op til to ekstra opredninger (firesengsværelser = dobbeltseng + køjesenge).

Skjul teksten
 
 
search map