Ferieboliger og hoteller i Savignone

Byens centrale torveplads Byfest
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Savignone er en skøn lille bjergby, der ligger i dalen Valle Scrivia, i det frodige og grønne indland blot ca. 30 km fra Genova. Tidligere var byen kendt som et spa-resort, da man mente at byens grundvand var helsebringende. Dette tiltrak de aristokratiske familier fra Genova, som tilbragte deres ferier i byen, hvilket man blandt andet kan se spor fra i kraft af de mange neo-gotiske villaer, der pryder området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Afslappende atmosfære

I dag har byen en afslappende atmosfære og rummer fine eksempler på arkitektoniske værker fra det 16. århundrede som eksempelvis Palazzo Fieschi - tidligere bolig for den adelige familie Fieschi fra Genova frem til år 1624 og i dag hotel. Gastronomi og håndværk er i højsædet i dette område, og især de krævende gourmeter vil uden tvivl falde for de mange egnsretter baseret på bjergkartofler (patata quarantina), ost, pølser og kastanjer. Selve byen rummer få butikker og et mindre udbud af restauranter (et pizzeria, et trattoria og restauranten på Palazzo Fieschi). Herfra er der rig mulighed for at udforske området og tage på udflugter til eksempelvis Le Cinque Terre eller besøge nogle af de mange vingårde, man finder i vindistriktet Langhe i den sydligste del af naboregionen Piemonte.

Læs mere om Savignone

Skjul teksten
 
 
search map