Hotel i Sarzana i Cinque Terre

Santa Caterina Park Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Santa Caterina Park Hotel kan du slappe af efter en dag fyldt med eventyr. Hotellet, som er et 'trestjernet plus', har det meste, som du behøver for et godt ophold. Ud over dette har du kun ca. 2 km (til fods) til Sarzana centrum, hvor du finder flere barer, restauranter og forskellige butikker at vælge imellem. Hvis du vælger at tage bilen, lægger du ca. én kilometer til distancen.

Du bor i nærheden af en helt fantastisk kyststrækning

Sarzana ligger ca. 15-20 minutter med bil fra kysten alt afhængigt af trafikken (ca. 7,5 km). Kører du ad Via Provinciale og vestpå, havner du mellem de to populære feriesteder Terenzano og Lerici. I det nærliggende La Spezia (ca. 18 km) finder du alt mellem himmel og jord, og herfra kan du tage både tog og båd ud til nationalparken Cinque Terre og de berømte fem byer. Da du bor ved Ligureins søndre grænse nær Toscana, kan du vælge at tage en dag sydpå og slikke sol på Forte dei Marmis berømte sandstrand. Du kan også tage en dagsudflugt til Pisa og se det skæve tårn, der ligger ca. 62 km herfra.

Læs mere om Santa Caterina Park Hotel

Slap af med noget godt

At spise og drikke godt er en del af ferien, og du vil spise godt i Ligurien. Du bor som sagt ganske nær centrum, hvor du har adskillige spisesteder at vælge imellem samt kysten, hvor du kan frådse i fisk og skaldyr. Vælger du at blive på hotellet, kan du aflægge Ristorante del Re et besøg, som du finder ved poolen. På menukortet finder du typiske, liguriske retter baseret på fisk (Cucina Ligure) samt forskellige kødretter (Cucina della Lunigiana). Derudover er her to barer, som serverer alt fra kaffe til gode drinks.

Ta' en hviledag

Der er så meget at se og gøre både i lokalområdet og i nærmiljøet, men en gang imellem kan det være dejligt bare at få pulsen ned. Dette kan du gøre enten i hotellets pool eller i wellnessområdet, hvor du har tyrkisk bad, sauna m.m. Udendørspoolen er som tidligere nævnt opvarmet i lavsæsonen og har også et lavt børneområde, så også de yngste rejsende kan more sig. Ved poolen er der solsenge og parasoller, hvor du kan slappe af, eller du kan vælge en af de rolige siddepladser, der er rundt omkring i haven. Der er livredder tilgængelig mellem juni og september.

... eller en tur på stranden

Hvis du ønsker en dejlig dukkert i havet, skal du blot hoppe i bilen og køre til kysten. Vælger du at køre sydpå og ind i naboregionen Toscana har du lange sandstrande, der venter dig. Foretrækker du Liguriens små badebugter, har du for eksempel Lido di Lerici kun et kvarter væk med bil. Hvis du har behov for at aktivere dig selv, er der mulighed for tennis et par kilometer væk og golf (9-hullers bane) har du ca. 9 km fra hotellet. Cykel og scooter kan lejes, dette finder du et par kilometer væk. Godt hjemme igen kan du forkæle dig selv med en massage eller to.

Du bor komfortabelt

Der er totalt 93 værelser på hotellet fordelt på 3 etager og i forskellige kategorier. De har alle samme faciliteter som aricondition, Wi-Fi, Sat-TV, minibar, sikkerhedsboks og badeværelse med hårtørrer. Juniorsuiten har et fællesrum. Internetpoint er også tilgængeligt. Der er en trafikeret vej ved siden af, men den burde ikke virke forstyrrende.

Læs om værelserne på Santa Caterina Park Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Santa Caterina Park Hotel

Læs personlige anmeldelser af Santa Caterina Park Hotel som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Santa Caterina Park Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Santa Caterina Park Hotel

Læs mere
 
search map