Anmeldelser af Santa Caterina Park Hotel old

 
Santa Caterina Park Hotel old er ikke tilgængelig i øjeblikket
Santa Caterina Park Hotel old er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sarzana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Santa Caterina Park Hotel old

Læs personlige anmeldelser af Santa Caterina Park Hotel old som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Santa Caterina Park Hotel old. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
René og familien fra Esbjerg boede på Santa Caterina Park Hotel i Sarzana fra d. 10. til d. 15. juli 2010.

Sarzana var faktisk en positiv oplevelse. Det er en lille meget hyggelig by med original italiensk stemning stort set uden turister, hvilket vi godt kan lide, hvor et stort torv var samlingspunkt, samt de typiske snævre gader med restauranter, hvor man sidder side om side med de lokale og spiser. Sarzana ligger også kun en kort tur med tog - 15 min. - til Portovenere e Le Cinque Terre (de fem byer ved havet), hvor der er fantastisk at vandre, bade fra klipper, sejle eller bare se og hygge sig, ellers vil vi opfordre alle til en tur til Siena og Lucca, som begge er superhyggelige byer, dog med mange turister - og ellers en tur til det lokale supermarked og købe brød, pesto, skinke mm. og så find en lille vej der går op i bjergene og så sidde under oliventræerne og nyde det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map