Anmeldelser af Antico Casale
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Udmærket agriturismo i en uinteressant by

En velfungerende agriturismo med især flotte udendørs omgivelser. Den private have er dog absolut ikke privat. Lejligheden er ret skrabet udstyret, især køkkenet er noget ramponeret. Der bliver dog gjort rent og skiftet håndklæder hver dag. Dejligt poolområde.
Servicen er upersonlig og ikke smilende, dette er usædvanligt for Italien hvor vi har rejst meget. Morgenmaden er altid en lidt uinteressant historie i Italien, men denne her er den ringeste vi har prøvet.

Cinque Terre som feriedestination

Man kan ikke sige at Antico Casale ligger i Cinque Terre da der er to timers transport dertil med bil, båd, tog osv. Først 45 min til La Spezia, så 45 min for at finde p-plads, så tog. Nærmeste strand til Antico Casale, Fumaretta, er vanvittig overfyldt i juli, og man kan med held klemme et håndklæde ned mellem de andre turister - hvis man da kan komme af med sin bil først.
Cinque Terre er helt overrendt af turister, og strandene er overfyldte. Hvis man er heldig, kan man leje en strandseng, men de står så tæt at man næsten har fysisk kontakt med dem der ligger ved siden af.

Antico Casale
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Antico Casale
Toværelseslejlighed Favorita (med have) med 4/5 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Antico Casale
 
search map