Feriebolig i Sarzana i Cinque Terre

Antico Casale

Terrasserne til lejlighederne ved receptionen Toværelseslejlighed Neraldo (med lille terrasse)
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor I landligt - men alligevel ligger antikke og stemningsfulde Sarzana blot ca. 2½ km væk - og det nærmeste focacceria ligger blot ca. 1 km væk. Og alligevel har I kun ca. 7 km ned til strandene i Fiumaretta. I bor i Ligurien - men alligevel på grænsen til Toscana med sine skønne vinlandskaber og middelalderbyer. Antico Casale tilbyder jer faktisk både i pose og sæk.

Kom nemt til Cinque Terre

Områdets store trækplaster (Cinque Terre Nationalpark) når I ved enten at køre til smukke Lerici (ca. 10 km), hvorfra I kan sejle dertil - eller køre til togstationen i La Spezia (ca. 20 km) og tage toget til Cinque Terre (direkte). Togturen til den første by i Cinque Terre (Riomaggiore) tager rent faktisk blot 6 minutter.

Velkommen!

Antico Casale ligger fredfyldt på en lysning omgivet af agerjord. I horisonten møder øjet de liguriske Appenniner og marmorbjergene. Det første, I møder, er den majestætiske cypres-allé. Drej straks til højre, hvor der er en stor parkeringsplads. Ud over 'skovens dybe stille ro' så vil forbipasserende tog summe i baggrunden ca. 200 m væk. In-Italias udsendte tog ikke notits af det - men vi synes, at vi vil nævne det for en god ordens skyld. I vil blive budt velkommen i receptionen i den gule bygning nær p-pladsen. Denne bygning huser også morgenmadssalen og nogle af lejlighederne.

Hop i poolen!

Poolen ligger bagest i haven, hvor I også finder mange af lejlighederne. Den er indhegnet og har en børnepool (ikke separat - men i den ene ende), hvor der også er jacuzzi-funktion. Ved det indbydende poolområde finder I solvogne, gule parasoller, toilet, omklædningsrum, to brusere og en (kærkommen) snack-automat med kaffe og snacks til dem, der ikke kan forlade poolen.

Andre familievenlige faciliteter

I den ene ende af den parklignende have finder I et aktivitetshjørne med både legeplads, fællesgrill og picnic-område. Der ligger en privat restaurant ved siden af poolen. Den benyttes kun til private selskaber og er derfor hverken åben for udefrakommende eller stedets egne gæster. Når de holder bryllupper og lignende, så bør musikken stoppe ved midnatstid. Det kan i enkelte tilfælde være lidt tidligere eller lidt senere. Hvis I ikke selv ønsker at lave mad, så er nærmeste spisesteder i Sarzana - for langt at gå men blot 5 min. i bil.

Bo i hyggelige lejligheder

De 13 lejligheder er både varme og hyggelige i indretningen. De giver en god fornemmelse af at føle sig hjemme og velkommen. Lejlighederne fordeler sig på to ejendomme: nogle af dem ligger i den gule bygning med reception og morgenmadssal - mens resten ligger i en bygning ved poolen. For dem, der bor i ejendommen ved poolen, er der en p-plads tættere på, så I har bilen tæt på jer. De fleste lejligheder har adgang til et møbleret udeområde - og selvom disse i teorien er fælles, så gælder det i praksis, at man kun benytter det udeområde / have / terrasse, som ligger i tilknytning til der, hvor man bor. De fire lejligheder, som ikke har udeområde, kan benytte fællespavillonerne - og tre af disse fire lejligheder har tilmed deres egen fællesterrasse på 1. sal, hvor de ligger. Selv om der er tale om ferielejligheder med køkkenhjørne (dog uden ovn), så er der nærmest tale om hotellejligheder, eftersom det meste er inkluderet i prisen og tilmed morgenmaden, der indtages som buffet (inde eller ude). Lejlighederne har ikke vaskemaskine eller fællesvask - men der er et vaskeri ca. 1½ km væk.

Note. Lejlighederne er fra 2-4 personer, og du får det antal senge, du reserverer og betaler for. Så hvis du bestiller for 2 personer, er der 2 senge, der venter på dig. Ekstra senge kan være i sovesofa.

Læs mere om Antico Casale

Lejlighederne på Antico Casale

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map