Feriebolig i Sarzana i Cinque Terre

Antico Casale

Terrasserne til lejlighederne ved receptionen Toværelseslejlighed Neraldo (med lille terrasse)
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor I landligt - men alligevel ligger antikke og stemningsfulde Sarzana blot ca. 2½ km væk - og det nærmeste focacceria ligger blot ca. 1 km væk. Og alligevel har I kun ca. 7 km ned til strandene i Fiumaretta. I bor i Ligurien - men alligevel på grænsen til Toscana med sine skønne vinlandskaber og middelalderbyer. Antico Casale tilbyder jer faktisk både i pose og sæk.

Kom nemt til Cinque Terre

Områdets store trækplaster (Cinque Terre Nationalpark) når I ved enten at køre til smukke Lerici (ca. 10 km), hvorfra I kan sejle dertil - eller køre til togstationen i La Spezia (ca. 20 km) og tage toget til Cinque Terre (direkte). Togturen til den første by i Cinque Terre (Riomaggiore) tager rent faktisk blot 6 minutter.

Velkommen!

Antico Casale ligger fredfyldt på en lysning omgivet af agerjord. I horisonten møder øjet de liguriske Appenniner og marmorbjergene. Det første, I møder, er den majestætiske cypres-allé. Drej straks til højre, hvor der er en stor parkeringsplads. Ud over 'skovens dybe stille ro' så vil forbipasserende tog summe i baggrunden ca. 200 m væk. In-Italias udsendte tog ikke notits af det - men vi synes, at vi vil nævne det for en god ordens skyld. I vil blive budt velkommen i receptionen i den gule bygning nær p-pladsen. Denne bygning huser også morgenmadssalen og nogle af lejlighederne.

Hop i poolen!

Poolen ligger bagest i haven, hvor I også finder mange af lejlighederne. Den er indhegnet og har en børnepool (ikke separat - men i den ene ende), hvor der også er jacuzzi-funktion. Ved det indbydende poolområde finder I solvogne, gule parasoller, toilet, omklædningsrum, to brusere og en (kærkommen) snack-automat med kaffe og snacks til dem, der ikke kan forlade poolen.

Andre familievenlige faciliteter

I den ene ende af den parklignende have finder I et aktivitetshjørne med både legeplads, fællesgrill og picnic-område. Der ligger en privat restaurant ved siden af poolen. Den benyttes kun til private selskaber og er derfor hverken åben for udefrakommende eller stedets egne gæster. Når de holder bryllupper og lignende, så bør musikken stoppe ved midnatstid. Det kan i enkelte tilfælde være lidt tidligere eller lidt senere. Hvis I ikke selv ønsker at lave mad, så er nærmeste spisesteder i Sarzana - for langt at gå men blot 5 min. i bil.

Bo i hyggelige lejligheder

De 13 lejligheder er både varme og hyggelige i indretningen. De giver en god fornemmelse af at føle sig hjemme og velkommen. Lejlighederne fordeler sig på to ejendomme: nogle af dem ligger i den gule bygning med reception og morgenmadssal - mens resten ligger i en bygning ved poolen. For dem, der bor i ejendommen ved poolen, er der en p-plads tættere på, så I har bilen tæt på jer. De fleste lejligheder har adgang til et møbleret udeområde - og selvom disse i teorien er fælles, så gælder det i praksis, at man kun benytter det udeområde / have / terrasse, som ligger i tilknytning til der, hvor man bor. De fire lejligheder, som ikke har udeområde, kan benytte fællespavillonerne - og tre af disse fire lejligheder har tilmed deres egen fællesterrasse på 1. sal, hvor de ligger. Selv om der er tale om ferielejligheder med køkkenhjørne (dog uden ovn), så er der nærmest tale om hotellejligheder, eftersom det meste er inkluderet i prisen og tilmed morgenmaden, der indtages som buffet (inde eller ude). Lejlighederne har ikke vaskemaskine eller fællesvask - men der er et vaskeri ca. 1½ km væk.

Note. Lejlighederne er fra 2-4 personer, og du får det antal senge, du reserverer og betaler for. Så hvis du bestiller for 2 personer, er der 2 senge, der venter på dig. Ekstra senge kan være i sovesofa.

Læs mere om Antico Casale

Lejlighederne på Antico Casale

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Antico Casale

Læs personlige anmeldelser af Antico Casale som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Antico Casale. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Antico Casale

Dejligt sted

Fantastisk dejligt sted. Rent, pænt, hyggeligt og velholdt. Gratis morgenmad og super beliggenhed.

Læs mere

Lovely surroundings, well maintained

Lovely peaceful location, owners and staff work hard to keep the buildings, pool and surroundings tip-top. There were two wedding parties in the restaurant area while we were there, and though these went on lateish, it was not intrusive, just nice to hear a fun party. Towels changed every day- very nice. Rooms spotless.
The only faults we found were in the kitchen area. We book a flat as we do not like eating out every day, and like to take advantage of the quality of the fresh ingredients in Italy. The cooking facilities were poor, pots and pans had seen better days, no kettle, teapot.

Læs mere

Centralt - men fredeligt og roligt

Vi er altid i dialog med In-Italia forud for turen til Italien, og også denne gang levede det fuldt ud op til vor forventning.
Pool er dejlig stor og rengøres hver morgen. Morgenmad er det samme men stort udvalg hver morgen, så man alligevel kan spise varieret.
Sovesofaen var stor nok til 2 "voksne" piger og kunne endda stå slået ud hele dagen.
Området er stort, afslappet og ligger alligevel centralt i forhold til Sarzana by og togstation
Selv om der er bryllup eller fest i restauranten og dermed lidt postyr, er der også flotte kjoler, smarte biler og glade mennesker at kigge på.

Stole uden for boligen er rustikke men egner sig ikke til at sidde længe i og bordene er for små. Spørger man pænt personalet henter de dog fluks noget andet
Vasketøj - både uden for boligen og på fælles tørresnor skal ind om natten, da området vandes:)

Læs mere

Hyggeligt Hotel

Rigtigt hyggeligt hotel med god og afslappet stemming. Vi mødte flere danskere, der også havde bestilt hotel gennem In-Italia. Vi hyggesnakkede og udvekslede informationer omkring udflugtsmål - rigtigt hyggeligt.

Læs mere

Bedømmelse af Antico Casale

Læs mere

Bedømmelse af Antico Casale

Læs mere
 
search map