Agriturismo i Sant'Olcese i Ligurien

Agriturismo La Fattoria di Marta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo La Fattoria di Marta er det ideelle landsted både til familien som har brug for en enkelt eller to overnatninger mellem Toscana og Milano - men også til familien som godt vil trække lidt væk fra Liguriens kyst til det autentiske indland. Genova ligger blot ca. 15 km væk. Her er der både restaurant og swimmingpool.

Bliv opvartet

På La Fattoria di Marta er man meget glad for både dyr, gode råvarer og tilfredse feriegæster, som de elsker at opvarte på deres landsted. Det ligger i det centrale Ligurien blot ca. 15 km oppe bag regionshovedstaden Genova i et rigt kuperet landskab. Og da stedet accepterer ophold på bare én nat (selv om de skønne omgivelser opfordrer til lidt længere tid), så ligger det strategisk godt mellem Toscana og Milanos lufthavne: der er kun 4 km til motorvejstilkørslen og derfra ca. 2 timers kørsel til fx Malpensa lufthavn. Trods den landlige beliggenhed så er der blot ca. 2 km til Manesseno, hvor man finder både indkøbscenter og stort supermarked.

Læs mere om Agriturismo La Fattoria di Marta

Pool, legekammerater og dyr

Blandt gårdens opdræt finder man både æsler, geder, får, høns, køer og en venligtsindet gårdhund, som jo hører til på et sted som dette. Den landlige lugt kan naturligvis i mild grad finde vej til næseborene enkelte steder på ejendommen. Der er parkering på stedet nede foran swimmingpoolen - her er der lidt bondegårdsrod, men parkeringspladsen kan ikke ses oppe fra haven, poolen (med saltvand) og hovedhuset. Der er også gode vandremuligheder i området - der er fx en sti, som passerer La Fattoria di Marta, der fører op til det lokale forsvarstårn Forte Diamante - herfra er der en fin udsigt. Dette landsted er i øvrigt velegnet til (mellemstore) børn, da der er dyr på stedet, legeplads og restaurant så man ikke nødvendigvis skal ud og køre om aftenen. Derudover er der ingen trafikerede veje, og endelig er der swimmingpool med en dybde på 80 cm i den lave ende.
Bemærk: Om sommeren er der gode muligheder for børnefamilierne for at få sig nye legekammerater, da stedet også fungerer som sommerkoloni for ca. 10 børn i dagtimerne fra mandag til fredag. Dette kan for mange opfattes som et livligt feriekrydderi for børnene, men bemærk at det også betyder lidt ekstra leben ved poolen og legepladsen i dagtimerne. For det meste er børnene ca. en times tid i poolen og ellers i en seperat afdeling på stedet, hvor de ikke er til gene for dem, der ønsker fredfyldte omgivelser.

Restaurant

- Restauranten på La Fattoria di Marta er både åben for de overnattende gæster og for andre forbipasserende og lokale. Det betyder også, at man må forvente lidt leben fx til frokost og aftensmad i weekenderne, men uanset hvad så er swimmingpoolen forbeholdt stedets overnattende gæster. Køkkenet består af kød og grønt med hovedvægt på lokale liguriske retter som fx kanin og pastaretten trofie med kastanjer. Hvis man vælger halvpension (skal ikke forudbestilles), så kan man forvente en 4-retters menu med vand og husets vin med i prisen. Der dækkes op i den hyggelige krostue, hvor der også spises morgenmad - og når vejret tillader det, vil der også være mulighed for at spise udendørs. Det er desuden muligt at købe gårdens produkter med hjem - de spænder bl.a. over marmelade, frugtsirup og hestebønnecreme.

Dobbeltværelse Azzurra
- Pænt værelse på 1. sal (uden elevator) med lcd sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Her er der plads til en ekstra person på en enkeltsovesofa.
Dobbeltværelse Verde med balkon
- Pænt værelse på 1. sal (uden elevator) med lcd sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Her er der plads til en ekstra person på en enkeltsovesofa.
Dobbeltværelse Panna med fransk altan
- Pænt og rummeligt værelse på 2. sal (uden elevator) med lcd sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Her er der plads til to ekstra personer på to enkeltsovesofaer. Indgangsdøren til værelset er nede på 1. sal, hvor der fører en trappe op til værelset.
Familieværelse Gialla med terrasse
- Pænt værelse på 1. sal (uden elevator) i to plan med lcd sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Her er der plads til to ekstra personer på etagen oven over (forbundet med intern trappe). Dette værelse er ikke egnet til små børn. Prisen for dette værelse inkluderer fire personer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Agriturismo La Traversina

Stazzano, Piemonte

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Populært i Ligurien

search map