Agriturismo i Sant'Olcese i Ligurien

Agriturismo La Fattoria di Marta

 
Agriturismo La Fattoria di Marta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Fattoria di Marta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sant'Olcese og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo La Fattoria di Marta er det ideelle landsted både til familien som har brug for en enkelt eller to overnatninger mellem Toscana og Milano - men også til familien som godt vil trække lidt væk fra Liguriens kyst til det autentiske indland. Genova ligger blot ca. 15 km væk. Her er der både restaurant og swimmingpool.

Bliv opvartet

På La Fattoria di Marta er man meget glad for både dyr, gode råvarer og tilfredse feriegæster, som de elsker at opvarte på deres landsted. Det ligger i det centrale Ligurien blot ca. 15 km oppe bag regionshovedstaden Genova i et rigt kuperet landskab. Og da stedet accepterer ophold på bare én nat (selv om de skønne omgivelser opfordrer til lidt længere tid), så ligger det strategisk godt mellem Toscana og Milanos lufthavne: der er kun 4 km til motorvejstilkørslen og derfra ca. 2 timers kørsel til fx Malpensa lufthavn. Trods den landlige beliggenhed så er der blot ca. 2 km til Manesseno, hvor man finder både indkøbscenter og stort supermarked.

Læs mere om Agriturismo La Fattoria di Marta

Pool, legekammerater og dyr

Blandt gårdens opdræt finder man både æsler, geder, får, høns, køer og en venligtsindet gårdhund, som jo hører til på et sted som dette. Den landlige lugt kan naturligvis i mild grad finde vej til næseborene enkelte steder på ejendommen. Der er parkering på stedet nede foran swimmingpoolen - her er der lidt bondegårdsrod, men parkeringspladsen kan ikke ses oppe fra haven, poolen (med saltvand) og hovedhuset. Der er også gode vandremuligheder i området - der er fx en sti, som passerer La Fattoria di Marta, der fører op til det lokale forsvarstårn Forte Diamante - herfra er der en fin udsigt. Dette landsted er i øvrigt velegnet til (mellemstore) børn, da der er dyr på stedet, legeplads og restaurant så man ikke nødvendigvis skal ud og køre om aftenen. Derudover er der ingen trafikerede veje, og endelig er der swimmingpool med en dybde på 80 cm i den lave ende.
Bemærk: Om sommeren er der gode muligheder for børnefamilierne for at få sig nye legekammerater, da stedet også fungerer som sommerkoloni for ca. 10 børn i dagtimerne fra mandag til fredag. Dette kan for mange opfattes som et livligt feriekrydderi for børnene, men bemærk at det også betyder lidt ekstra leben ved poolen og legepladsen i dagtimerne. For det meste er børnene ca. en times tid i poolen og ellers i en seperat afdeling på stedet, hvor de ikke er til gene for dem, der ønsker fredfyldte omgivelser.

Restaurant

- Restauranten på La Fattoria di Marta er både åben for de overnattende gæster og for andre forbipasserende og lokale. Det betyder også, at man må forvente lidt leben fx til frokost og aftensmad i weekenderne, men uanset hvad så er swimmingpoolen forbeholdt stedets overnattende gæster. Køkkenet består af kød og grønt med hovedvægt på lokale liguriske retter som fx kanin og pastaretten trofie med kastanjer. Hvis man vælger halvpension (skal ikke forudbestilles), så kan man forvente en 4-retters menu med vand og husets vin med i prisen. Der dækkes op i den hyggelige krostue, hvor der også spises morgenmad - og når vejret tillader det, vil der også være mulighed for at spise udendørs. Det er desuden muligt at købe gårdens produkter med hjem - de spænder bl.a. over marmelade, frugtsirup og hestebønnecreme.

Dobbeltværelse Azzurra
- Pænt værelse på 1. sal (uden elevator) med lcd sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Her er der plads til en ekstra person på en enkeltsovesofa.
Dobbeltværelse Verde med balkon
- Pænt værelse på 1. sal (uden elevator) med lcd sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Her er der plads til en ekstra person på en enkeltsovesofa.
Dobbeltværelse Panna med fransk altan
- Pænt og rummeligt værelse på 2. sal (uden elevator) med lcd sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Her er der plads til to ekstra personer på to enkeltsovesofaer. Indgangsdøren til værelset er nede på 1. sal, hvor der fører en trappe op til værelset.
Familieværelse Gialla med terrasse
- Pænt værelse på 1. sal (uden elevator) i to plan med lcd sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Her er der plads til to ekstra personer på etagen oven over (forbundet med intern trappe). Dette værelse er ikke egnet til små børn. Prisen for dette værelse inkluderer fire personer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo La Fattoria di Marta

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo La Fattoria di Marta som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo La Fattoria di Marta. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Agriturismo La Fattoria di Marta

Fint ophold i landelige omgivelser

Vi havde to fine dage på Sant'Olcese. Værtskabet var meget imødekommende og hjælpsomme. Min datter, som er glad for heste, fik en ridetur. Der var mange dyr på gården og det var muligt at få kontakt med dem. Der var mange børn der om dagen var på sommerskole, men det var ikke specielt forstyrrende. Mine to børn synes at det var meget hyggeligt at der var børn på samme alder som dem selv. Vi benyttede os af swimmingpoolen og spiste to fine middage der. Vi tænker at dette er et sted at rejse tilbage til.

Læs mere

Godt ophold i nærheden af Genova

Godt ophold nær Genova, søde og venlig familie og dejlig mad. Ikke så bedste til engelsk men det gik alligevel. Alt i alt et herligt ophold på et landligt agriturismo.

Læs mere

Hyggeligt!

Dejlig lokalt sted, med masse af liv.

Læs mere

God oplevelse

Det er meget afslappet sted, med en rigtig sød værtsfamilie. Vi valgte at spise aftensmad på stedet og fik hver aften en god 4-retters menu. Vinen skulle vi selv betale, men de findes til rimelige priser. I dagstimerne var der feriekoloni for mindre skolebørn (ca. 15 stk.). Det var nogle, rigtig søde børn, som gerne ville i kontakt med vores egne børn.
Værelserne var også fint indrettet og levede op til vores forventninger.
Derudover ligger stedet godt i forhold til seværidgheder som Genova og Portofino. Alt i alt en god oplevelse.

Læs mere

Godt sted til børnefamilier

Det er en fin lille bondegård til familier med børn. Nemt da vi også kunne spise middag der om aftenen. Værelset var godt

Læs mere

Helt tæt på det originale Italien

Vi boede på La Fattoria di Marta en uge. Fra den første dag følte vi os meget velkommen og mere som gæster hos en familie end på et hotel. Vores værelse var fint, helt enkelt, men med de faciliteter som vi havde behov for. Poolen var skøn, og det samme var maden i restauranten, hvor vi spiste tre gange om aftenen og morgenmad hver dag. Køkkenet var det solide, lokale landkøkken, præget af årstidens grøntsager. Vi fik bla. de skønneste hjemmedyrkede squashblomster, suchinni frittata. Gårdens dyr, gav et præg af rigtig landlig idyl, og så var det fantastisk at få frisk ost, fra gårdens ko. Alt i alt et vidunderligt ophold, med total afslapningen og god mad.

Læs mere
 
search map