Feriebolig i Santo Stefano al Mare i Ligurien

Residence Marina degli Aregai

 
Residence Marina degli Aregai er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Marina degli Aregai er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santo Stefano al Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er nemt at slappe af på Residence Marina degli Aregai, hvor du kan starte dagen med en slentretur langs havet og en morgendukkert. Det er skønt at bo lige i vandkanten og føle brisen fra havet. Udover en god beliggenhed er der på stedet restaurant og loungebaren som serverer gode cocktails hele dagen. Vil du være aktiv er der rig mulighed for at spadsere langs kysten, tage skønne cykelture, eller I kan tage et spil tennis.

Du har flere gode spisesteder indenfor gåafstand

I Ligurien spiser du godt. Og vælger du at bo på Residence Marina degli Aregai kan du enten selv stå i køkkenet i din lejlighed eller gå den korte vej til Ristorante Babilonia. Her vælger og vrager du mellem en varieret á la carte menu både til frokost og til aften. Der er lokale specialiteter og traditionelle retter fra middelhavskøkkenet at vælge imellem på kortet, og gode vine til.

Residence Marina degli Aregai ligger lige ved havnen og marinaen, som har et godt udvalg af barer, restauranter og aktiviteter blot 300 m væk. Og fortsætter du en lille kilometer længere mod vest kommer du til Santo Stefano al Mare, som også byder på flere gode restauranter, købmandsforretninger og småbutikker.

Læs mere om Residence Marina degli Aregai

Udforsk dine omgivelser og de dejlige strande

Resortet ligger som nævnt lige ud til havet og i strandkanten, hvor du kan leje liggestole og parasol i perioden 1/6-15/9 (beroende på vind og vejrforhold). Har du lyst til at udforske områdets øvrige strande, så tag bilen og kør f.eks til hyggelige Alassio, som er kendt for sin gode sandstrand. På vejen til Alassio er der flere gode steder og småbyer, hvor det er hyggeligt at stoppe op til en god frokost, et køligt glas eller en sodavand. Når du synes du har fået sol og strand nok, er der rig mulighed for at windsurfe, kitesurfe, dykke, sejlsport og bådture. Er du mere til golf er det godt at have 9-huls banen Castellaro Golf Resort i fornuftig køreafstand (10 km). Hjemme igen om aftenen kan du slappe af i haven, med en drink i baren og til de mindste gæster er der en lille legeplads. Der er fælles tv-stue.

Og der er så meget mere at se på og foretage sig

Der er virkelig mange muligheder for oplevelser i denne del af Italien. San Remo mod vest er en af de kendteste byer med en dejlig lang sandstrand.. Du kan slentre rundt i den historiske del af byen og se på butikker, her er kasino og mange gode restauranter. Husk at lægge vejen forbi Alfred Nobels villa, som i dag er omdannet til museum. Imperia er også en af de byer man gerne tager til, hvis shopping genet skal tilfredsstilles, byens nyere del har alle de forretninger du kan drømme om. Santo Stefano al Mare er vellidt af mange på grund af nærheden til den franske riviera, udover den afslappende atmosfære du finder i byen. På en lille time kan du i bil være i både Menton og Monaco. Er det fredag er der i Ventimiglia stort ugentligt marked med stolte traditioner.

Vi kan også anbefale en tur mod nord til naboregionen Piemonte, som kan nås på en times køretur i bil. En skøn region for dig som er til god vin og gourmetkøkken. Og så er her rigtigt mange hyggelige byer og bakkede områder pyntet med vinranker og kastanjelunde så langt øjet rækker. På Residence Marina degli Aregai får du virkelig muligheden for en varieret ferie med det bedste fra alle verdener.

Vælg lejlighed med eller uden havudsigt

På Residence Marina degli Aregai kan du vælge lejligheder med eller uden havudsigt. Alle lejligheder er komfortabelt indrettede og har aircondition, safebox, Sat - TV, køkkenhjørne med to blus, mikroovn, køleskab med lille fryser, samt hårtørrer. Du kan også vælge indkvartering i værelser. Nogle rumtyper har en hems.

Læs om lejlighederne på Residence Marina degli Aregai

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Marina degli Aregai

Læs personlige anmeldelser af Residence Marina degli Aregai som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Marina degli Aregai. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence Marina degli Aregai

Vi var en familie på 2 voksne og 2 teenagere som brugte nogle dage langs kysten. Fed størrelse på lejligheden med udsigt til havet. Der var et dårligt udvalg af køkkenudstyr. Få ting som kunne bruges til at lave mad. Ellers fed lejlighed ved søen. Lejligheds-hotellet lå fint, med et kort til søen med egen strand, men solsengene var meget dyre at leje. Ellers er lejlighedskomplekset lokaliseret lige udenfor nogle byer i nærheden.

Læs mere
 
search map