Feriebolig i Santo Stefano al Mare i Ligurien

Aregai Marina

 
Aregai Marina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Aregai Marina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santo Stefano al Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den dejlige havneby Aregai, kun ca. 1 km. fra Santo Stefano, finder du dette flotte feriecenter med lækkert indrettede lejligheder, god sandstrand og hyggelig stemning. På stranden, der ligger foran lejlighederne, er der parasoller og liggestole, som kunderne kan benytte under opholdet.

For de der ønsker at nyde deres ferie i en dejlig havneby, med tilhørende lystbådehavn, og samtidig at bo tæt på dejlige udflugtsmål som Nice og Den Franske Riviera, samt hyggelig feriebyer som San Remo og Alassio, er dette et udmærket sted at feriere.

Læs mere om Aregai Marina

På stedet er der, udover de 86 lejligheder, reception, opholdsstue, restaurant, bar, elevator, parkering og garage samt have. Fra sommeren 2008 vil der ligeledes være svømmebassin med børneafdeling (havvand) samt 2 indendørs svømmebassiner. Lejlighederne er alle pænt indrettet, og udstyret med aircondition, køkkenhjørne (2 kogeplader, microbølgeovn og køleskab), telefon, satellittv, internetforbindelse, pengeskab samt balkon eller udeplads.

Lejlighederne på Aregai Marina

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (mod bjerget)

Ligger i stuen, på første eller anden sal, og består af stor opholdsstue med dobbelt sovesofa, køkkenhjørne (2 kogeplader, microbølgeovn og køleskab), telefon, satellittv, internetforbindelse, pengeskab samt balkon eller udeplads.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (mod bjerget)

Ligger i stuen, på første eller anden sal, og består af stor opholdsstue med dobbelt sovesofa og køkkenhjørne (2 kogeplader, microbølgeovn og køleskab), soveværelse med dobbeltseng, telefon, satellittv, internetforbindelse, pengeskab samt balkon eller udeplads.

Skjul teksten
 
 
search map