Feriebolig i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Terrazza Mezzodì

 
Terrazza Mezzodì er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Mezzodì er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Margherita Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lejlighed er en sand malerfantasi: med udsigt over Middelhavet, Tigullio-bugten, Santa Margherita by og Monte Portofino er de ydre rammer bestemt værd at køre efter. Lejligheden ligger i den lille landsby San Lorenzo della Costa oppe bag Santa Margherita Ligure.

Det absolut største trækplaster ud over udsigten er utvivlsomt den underskønne terrasse, den frodige have og den lille swimmingpool der deles med en lille B&B (som har til huse i resten af villaen).

Læs mere om Terrazza Mezzodì

Lejligheden er på ca. 50 m²: Den ligger i stueetagen og har et stort opholdsrum med to store vinduespartier, køkkenhjørne (med ovn, køle-fryseskab og vaskemaskine), tv, internet-opkobling og mulighed for to ekstra opredninger, et soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bad.

Centrum af San Lorenzo som ligger på en bjergkam ca. 400 m fra lejligheden, byder på en lille torveplads, en kiosk og lidt forretninger. Ønsker man et større udvalg af indkøbs- og spisesteder anbefaler vi at tage ned til Santa Margherita, fire km i bil eller meget kortere til fods ad et stisystem. Parkering (for mindre biler) er muligt ved, på hovedvejen, at svinge op ad en lille vej ved fodgængerfeltet og fortsætte ca. 100 m indtil man kommer til to p-pladser. Alternativt kan større biler parkere nede foran på hovedvejen (som dog ikke kan ses fra haven/terrassen).

Skjul teksten
 
 
search map