Anmeldelser af Park Hotel Suisse

 
Park Hotel Suisse er ikke tilgængelig i øjeblikket
Park Hotel Suisse er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Margherita Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Park Hotel Suisse

Læs personlige anmeldelser af Park Hotel Suisse som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Park Hotel Suisse. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Monica og familie fra Helsingør boede på Park Hotel Suisse i Santa Margherita Ligure fra d. 20. til d. 24. maj 2010.

Vi havde en dejlig tur til Santa Margherita Ligure
Et udemærkedet hotel med dejlig morgenmad og rigtig god betjening i receptionen!
Swimmingpoolen var dog for varm.. Ja det lyder mærkeligt, jeg har heller aldrig syntes at en pool var for varm, sædvanligvis vil man gerne have dem varmere end de er, men jeg tror de opvarmer havvandet inden de lukker det ind i swimmingpoolen og det gør at den næsten er 37 grader

Men bortset fra det var det rigtig hyggeligt og en dejlig by at gå ud og spise i. Vi har allerede talt om at tage derned igen til næste forår

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Madeleine Gentofte boede på Park Hotel Suisse i Santa Margherita Ligure fra d. 12. til d. 14. juli 2008.

Hotel Park Suisse i S. Margaritha var OK - værelset var stort - dårlig lugt, det hele virkede noget nedkørt og indelukket - virkede ikke som et 4-stjernet. Terrassen var en kæmpe en man deler med alle andre. Morgenmaden var kedelig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Allan fra Odense boede på Park Hotel Suisse i Santa Margherita Ligure fra d. 20. til d. 22. juli 2008.

Vi har haft nogle rigtigt gode dage i Santa Margherita Ligure, en "rigtig" italiensk by ved vandet;-). Slet ikke for at forklejne f.eks. byerne på Lidoen ud til Adriaterhavet, hvor vi også nyder at komme, det er bare en helt anden stemning der er i Santa Margherita Ligure.
Hotellet, Park Hotel Suisse, var også helt efter forventning, et hyggeligt og charmerende hotel med en god central beliggenhed og fra vores altan var der en fantastisk udsigt over både by - havn og hav. Servicen fra personalet var også helt i top.
Vi havde bestilt parkering hjemmefra, vores erfaring fra blandt andet San Remo siger os at det en nødvendighed i disse kystbyer ud til middelhavet, her var der dog et parkeringshus tæt på hotellet som kunne benyttes.
Alt i alt en god oplevelse også med In-Italia's service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annette & Peter rejsefæller fra Hillerød boede på Park Hotel Suisse i Santa Margherita Ligure fra d. 29. juni til d. 5. juli 2008.

Turen gik helt fint - vi har været Santa Margeritha Liguria flere gange tidligere så vi vidste hvad vi tog til. Hotel Park Hotel Suisse er helt perfekt - der kan ikke siges nok godt om hotellet - vi blev i øvrigt 4 dage ekstra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map