Hotel i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Mediterraneo Emotional Hotel & SPA

 
Mediterraneo Emotional Hotel & SPA er ikke tilgængelig i øjeblikket
Mediterraneo Emotional Hotel & SPA er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Margherita Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Man kan sige, at hotellet ligger i midten. Hvis du vil til stranden er det den ene vej, vil du til havnen er det den anden. Det betyder, at hotellet har en god og strategisk beliggenhed, både med hensyn til restauranter, shopping og byens øvrige udbud. Desuden er det et godt udgangspunkt for udflugter til vidunderlige steder som Portofino, Rapallo, Chiavari og nationalparken Cinque Terre.

Ristorante Antico Cedro

Det er navnet på hotellets restaurant fra den 1/7. Her finder du elegant atmosfære og god mad. Maden er traditionel og karakteristisk for området. Til den gode mad hører god vin, og du kan vælge en flaske fra hotellets velassorterede vinkælder. Her serveres også frokosten og da restauranten holder åbent for offentligheden kan det være en god ide at bestille bord i god tid, hvis I føler jer fristede.

En aperitif eller den gode italienske kaffe finder du på Café Antico Cedro, hvor du har store vinduespartier ud mod alt det grønne. Ellers kan du tage på en af de mange hyggelige spisesteder og udenserveringer du kan finde i centrum.

Læs mere om Mediterraneo Emotional Hotel & SPA

Sol, vand og massage

I centrum finder du en fin lille strand og som gæst på Mediterraneo Emotional Hotel & SPA har du (mod gebyr), adgang til deres private strand som ligger 900 m væk. 2 solstole og 1 parasol samt fælles omklædningsrum indgår i værelsets pris i perioden fra d. 1/9 til d. 30/9. I øvrige perioder betales dette som gebyr på stedet.

Ønsker du massage eller anden behandling, så har du muligheden på Benessere & SPA med indendørs pool, relaxrum, behandlingsrum, sauna og tyrkisk bad med aromaterapi samt produkter fra Kneipp. Her er åbent mellem kl. 10:00 - 12:30 og 15:30 - 19:30. der er gratis adgang og du betaler kun for eventuelle behandlinger. For udendørs aktiviteter er der mulighed for tennis ca. 300 meter væk lige som minigolf. Golf har du 5 km væk. Cykel og scooter leje finder du kun ca. 500 m fra hotellet og sejling samt dykning ca. 100 m væk.

Hyggelige og komfortable værelser

Der er forskellige værelsestyper at vælge imellem. Dobbeltværelser (basic) er på ca. 9-11 m² og ligger i stuen eller på første sal i den nye afdeling af bygningen. Disse værelser er holdt i farverne salvie og blå. Dobbeltværelser (basic) har alle bruser. Dobbeltværelse (classic) er på ca. 12-14 m² og kan ligge på alle etager. Værelserne er indrettet i typiske Genova farver. Dobbeltværelser (basic) har alle bruser. Dobbeltværelse (superior) er på ca. 18 m² og ligger fordelt på tre forskellige etager, ud mod haven eller parken. Værelserne har bruser. Suiterne er på mellem 25-31 m² og ligger i den historiske del af bygningen og er fordelt på forskellige etager, hvoraf nogle ligger i stueetagen. De ligger ud mod haven eller parken og har bruser eller badekar.

Alle de 35 værelser har A/C, Wi-Fi, minibar, safetybox, TV og badeværelse med bruser/badekar, toiletartikler, badekåbe, slippers og hårtørrer.

OBS. Enkeltværelser (basic) er et dobbeltværelse (basic) til én person og ligesom dobbeltværelse (basic) har dette værelse en fransk seng på 140X190 cm. Nogle af dobbeltværelserne (classic), (superior) og suiterne har balkon/terrasse men dette kan vi ikke garantere på forhånd.

Skjul teksten
 
 
search map