Hotel i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Tigullio

Loungestemning i hall'en
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Nogle vil påstå, at det kan være svært at finde et pænt middelhavshotel, som ikke er slidt i kanterne. Dette gør sig absolut ikke gældende på Hotel Tigullio, der er nyrenoveret og holdt i lyse og indbydende farvenuancer. Hotellet har et meget romantisk udtryk.

Tæt på havnepromenaden

Hotel Tigullio ligger blot ca. 150 m fra den stemningsfulde havnepromenade, færgelejet med båd til Portofino, byens handelsstrøg og stationen, hvorfra man kan tage toget til Camogli, Sestri Levante og Nationalparken Cinque Terre. Fra gaden går man et par trin ned for at komme ind til receptionen og de lyse lokaler. Her finder man områdeinformationer, lounge, læsesal, internetpoint og elevator (og lille fitnesscenter på nabohotellet Jolanda ca. 100 m, som er samme ejer). Hotellet har en aftale med et nærliggende p-hus (ca. 100 m). Bemærk at Viale Rainusso, som hotellet ligger ud til, godt kan være lidt trafikeret i sommermånederne.

Læs mere om Hotel Tigullio

Fælles tagterrasse

Der er restaurant på stedet, hvor man kan spise a la carte - og derudover er der et væld af spisesteder (især fiskerestauranter) i Santa Margherita. Morgenmaden serveres som buffet og kan indtages indendørs eller (i sommermånederne og når vejret tillader det) udendørs på den skønne terrasse. På taget finder man en indbydende solterrasse med solvogne og parasoller til gæsternes rådighed.

Dobbeltværelse Standard med balkon
- Disse 28 værelser er til maks. to personer (ikke mulighed for ekstra opredning) og har balkon. Alle værelserne har wi-fi, sat-tv (LCD), minibar, aircondition, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar eller bruser.
Dobbeltværelse Superior med balkon
- Disse 8 værelser er til maks. tre personer (mulighed for en ekstra opredning) og har balkon. Alle værelserne har wi-fi, sat-tv (LCD), minibar, aircondition, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar eller bruser.
Dobbeltværelse Deluxe med balkon
- Disse 2 værelser er til maks. tre personer (mulighed for en ekstra opredning til voksen eller eventuelt to opredninger til børn) og har balkon. Alle værelserne har wi-fi, sat-tv (LCD), minibar, aircondition, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar eller bruser. Disse værelser er desuden indrettede med flotte antikviteter.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Grande Albergo

Sestri Levante, Ligurien

Locanda del Borgo

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Florida Lerici

Lerici, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map