Hotel i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Tigullio et de Milan

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Nogle vil påstå, at det kan være svært at finde et pænt middelhavshotel, som ikke er slidt i kanterne. Dette gør sig absolut ikke gældende på Hotel Tigullio, der er renoveret og holdt i lyse og indbydende farvenuancer. Hotellet har et meget romantisk udtryk.

Tæt på havnepromenaden

Hotel Tigullio et de Milan ligger blot ca. 150 m fra den stemningsfulde havnepromenade, færgelejet med båd til Portofino, byens handelsstrøg og stationen, hvorfra man kan tage toget til Camogli, Sestri Levante og Nationalparken Cinque Terre. Fra gaden går man et par trin ned for at komme ind til receptionen og de lyse lokaler. Her finder man områdeinformationer, lounge, læsesal, internetpoint og elevator (og lille fitnesscenter på nabohotellet Jolanda ca. 100 m, som er samme ejer). Hotellet har en aftale med et nærliggende p-hus (ca. 100 m). Bemærk at Viale Rainusso, som hotellet ligger ud til, godt kan være lidt trafikeret i sommermånederne.

Læs mere om Hotel Tigullio et de Milan

Fælles tagterrasse

Der er restaurant på stedet, hvor man kan spise a la carte - og derudover er der et væld af spisesteder (især fiskerestauranter) i Santa Margherita. Morgenmaden serveres som buffet og kan indtages indendørs eller (i sommermånederne og når vejret tillader det) udendørs på den skønne terrasse. På taget finder man en indbydende solterrasse med solvogne og parasoller til gæsternes rådighed.

Dobbeltværelse
Alle værelserne har wi-fi, sat-tv (LCD), minibar, aircondition, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar eller bruser.

Læs om værelserne på Hotel Tigullio et de Milan

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Tigullio et de Milan

Læs personlige anmeldelser af Hotel Tigullio et de Milan som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Tigullio et de Milan. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Tigullio et de Milan

Centralt i St Margerita

God central beliggenhed.
Meget trafik og støj men det dog ikke så vi blev forstyrret af det.

Læs mere

Vidunderligt ophold Hotel Excelsior

Alt har fungeret fremragende. Fra kontakten med rejsebureauet, booking, og sidst men ikke mindst hotellet. Det er meget smagfuldt indrettet. Hele hotellet synes at være nyligt renoveret. Rummet stort nok, selv om det er et af de mindre.
  Venlig behandling fra alt personale.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Tigullio et de Milan

Vi har stor ros til hotellet. Receptionisten og de søde "stuepiger" var så imødekommende og hjertelige og morgenmadspersonalet ligeså.
Værelserne er små men der rent og indbydende. Morgenmaden ligeledes upåklagelig.
Der er, som der også er angivet i jeres beskrivelse af hotellet, meget gadestøj, men når man ved det, indretter man sig derefter.
Alt i alt en meget dejlig oplevelse.

Læs mere

Eva-Marie & Jonas fra Växjö i Sverige boede på Hotel Excelsior i Santa Margherita Ligure fra det 7. til 12. juli 2012.

Tak for den meget god service med bla godt valg af hotel. Vi er ganske tilfredse med turen og valget af hotellet var super. Alt fungerede rigtig godt, så vi har kun positive oplevelser. Hvis vi tager tilbage til Italien, vil vi booke gennem jer igen.

Læs mere

Egil og Elisabeth fra Ørskog i Norge boede på Hotel Tigullio i Santa Margherita Ligure fra d. 9. til d. 18. juli 2012.

Vi er vendt hjem efter fire dage i Santa Margherita.
Vi er stort set tilfredse med vores ophold på Hotel Tigullio. Der er god service og fin reception / morgenmadsrestaurant,
Rengøringen af værelserne var også rigtig god. Balkonen kunne godt have brug for en opfriskning - rustne gelændere + blomsterkasser. Blomsterne havde nok ikke fået vand den sidste tid ....Hotellet har en flot terrasse på taget, men den bliver ikke særlig vedligeholdt. Skidt og ikke pasning af planter.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Tigullio et de Milan

Tak, det var en glimrende tur! Jeg har ikke så meget at sige: Hotellet var rigtig godt, værelset lille men pænt, morgenmad og service helt fin.
Inden vi kom til Santa Margherita var vi et par dage i Chiavari på egen hånd - og I har fuldstændig ret i, at det er en meget dejlig og smuk by, hvor der er alt, en turist kan begære.
Med hensyn til rejseveje fra Milano Malpensa, som vi fløj til, har jeg en lille kommentar: Lad være med at leje bil og køre selv! Det er svært med den italienske (mangelfulde) skiltning, og vejen mod Genova er det sidste lange stykke et mareridt med hårnålesving. Det var meget behageligere at tage toget - også det sidste stykke fra Milano Centrale til Malpensa. Lufthavnsbussen (som koster det samme som lufthavnstoget) er både langsommere, varmere og mere besværligt.

Tak for et dejligt ophold - det er ikke sidste gang

Læs mere
 
search map