Anmeldelser af Hotel Regina Elena

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Regina Elena

Læs personlige anmeldelser af Hotel Regina Elena som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Regina Elena. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Utrolig god beliggenhed og mad, men slidt og grupperejsefølelse

Hotellet var perfekt placeret. Stranden var kunstigt anlagt og lige vel betonagtig i forhold ti at give rigtig strandfølelse. Hotellet var rent og ryddeligt men meget nedslidt og man fik lidt konferencefornemmelse i spisesalen. Prisen var alt for høj i betragtning af hvor slidt hotellet var og at stranden bestod af betonplader og til trods for at stranden var privat, kun for hotellets gæster, var der et gebyr for en solseng per dag.

Santa Margherita Ligure som feriedestination

Hotel Regina Elena
Rent og pænt

Rent med utroligt nedslidt
Gæstfrihed

Personalet føltes ikke ægte venligt
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Regina Elena
Værelse med balkon og direkte havudsigt (inkl. morgenmad - ikke refunderbart)
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Mette og Kaare fra Danmark boede på Hotel Regina Elena i Santa Margherita Ligure fra d. 19. til d. 21. juli 2012.

Skøn italiensk by, fin gå afstand fra hotellet til byen, sødt personale og super tagterasse. Værelserne er noget slidte og ligne slet ikke det i viser på billedet – det er som at træde ind i et retro Spies hotel… på godt og ondt. Men der var rent og pænt synes vi. Måske lige i overkanten prismæssigt ifht. standarden – men det kan I nok bedre vurdere. Gør evt. gæsterne opmærksomme på, at en strandstol på hotellets strand koster 18 eur pr prs. pr. dag – det synes vi er lige i overkanten. Men som sagt meget sødt personale og bestemt en by vi gerne kommer tilbage til.
Vi kan anbefale resturant Skipper som ligger som den første restaurant ved havnen – god mad, skøn udsigt og fin service

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map