Hotel i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Regina Elena

Tagterrasse med pool og panoramisk havudsigt Hotellets egen strand Pool med havudsigt Smukke værelser
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo lige ud til vandet og kun ca. 500 m til centrum af den meget stemningsfulde by Santa Margherita Ligure. Hotellet ligger på den meget smukke strækning mellem Santa Margherita og Portofino, hvor der er en fin promenade.

Du har nem adgang til strand

Denne del af Ligurien er mest kendt for sine smukke naturscenarier og mondæne atmosfære - mere end sandstrande. Ikke desto mindre så har hotellet sin egen private strand foran hotellet på den anden side af vejen. Fra hotellet kommer du via en viadukt direkte ned på stranden, så du ikke behøver at krydse vejen. Strandens beskaffenhed er en blanding af sand og småsten. På stranden finder du solvogne, parasoller og badehåndklæder, som kan lejes på dagsbasis. Du kan dog altid tage dig en dukkert uden at skulle betale tillæg. Du kan tilmed spise i hotellet restaurant, som ligger på stranden - eller bare nyde en forfriskning i strandbaren. Og der er naturligvis wi-fi på stranden. Ja, det hele lugter lidt af ferie med rigtig stort F.

Hop i poolen oppe på taget

På toppen af hotellet kan du dase dagen væk på den fælles solterrasse med havudsigt og nyde poolen, som også har jacuzzifunktion. Og udsigten langs med kysten i retning mod Sestri Levante og Cinque Terre er intet mindre end formidabel.

Spis godt

Også på selve hotellet finder du en bar og en restaurant. Her kan du vælge at spise a la carte eller en fast menu til en fast pris. Restauranten byder på morgenmad, der serveres som buffet. Hotellet råder over 80 værelser og byder på gode faciliteter som elevator, wi-fi, et lille træningscenter og en lille legeplads. Mod tillæg kan du benytte dig af parkering eller garage.

Læs mere om Hotel Regina Elena

Benyt dig af alskens aktiviteter

På hotellet er der desuden mulighed for at leje cykler og scooter. Vil du spille tennis eller minigolf, er dette muligt ca. 1 km derfra. Hesteridning og golf (hotellets gæster får rabat på green-fee til Rapallos golfbane) finder du ca. 6 km fra hotellet.

Læs om værelserne på Hotel Regina Elena

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Miramare

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populært i Ligurien

search map