Hotel i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Regina Elena

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo lige ud til vandet og kun ca. 500 m til centrum af den meget stemningsfulde by Santa Margherita Ligure. Hotellet ligger på den meget smukke strækning mellem Santa Margherita og Portofino, hvor der er en fin promenade.

Denne del af Ligurien er mere kendt for sin smukke kyst og mondæne atmosfære - end for sine sandstrande. Ikke desto mindre så har hotellet sin egen private strand foran hotellet på den modsatte side af vejen. Fra hotellet kommer du via en viadukt direkte ned på stranden, så du ikke behøver at krydse vejen.

En blandning af sand og småsten

Pærcist som på næsten hele kyststrækningen ind i Frankrig, er strandens beskaffenhed også her en blanding af sand og småsten. På stranden finder du solsenge, parasoller og badehåndklæder, som kan lejes på dagsbasis. Du kan dog altid tage dig en dukkert uden at skulle betale tillæg. Du kan tilmed spise i hotellets restaurant, som ligger på stranden - eller bare nyde en forfriskning i strandbaren. Og der er naturligvis wi-fi på stranden, så det hele "lugter" af ferie med rigtig stort F.

Hop i poolen oppe på taget

På toppen af hotellet kan du dase dagen væk på den fælles solterrasse med havudsigt og nyde poolen, som også har jacuzzifunktion. Og udsigten langs med kysten i retning mod Sestri Levante og Cinque Terre er intet mindre end formidabel. Hotellet har også en lille legeplads og børnepool med saltvand på stranden.

Spis godt i restauranten eller i centrum

Restauranten serverer morgenmad som buffet, og har du valgt ophold med halvpension, består middagen om aftenen af fire retter, som varierer dag for dag. I centrum er der flere restauranter at vælge mellem, og den første ligger blot 500 meter væk ved lystbådehavnen. Det betyder, at du kan spise og drikke godt samtidig med, at du kan lade bilen stå.

Læs mere om Hotel Regina Elena

Benyt dig af de mange aktiviteter

På hotellet er der desuden mulighed for at leje cykel og scooter. Vil du spille tennis eller minigolf, er dette muligt ca. 1 km derfra. Hesteridning og golf (hotellets gæster får rabat på green-fee på Rapallos golfbane) finder du ca. 6 km fra hotellet. Mod tillæg kan du benytte hotellets parkering eller garage samt solsenge og parasoller på den private strand.

Information during 2020:
- Whirpool on the roof closed
- children pool at the beach closed
- no animation foreseen
- no table tennis and children playground at the beach available

Læs om værelserne på Hotel Regina Elena

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Regina Elena

Læs personlige anmeldelser af Hotel Regina Elena som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Regina Elena. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Utrolig god beliggenhed og mad, men slidt og grupperejsefølelse

Hotellet var perfekt placeret. Stranden var kunstigt anlagt og lige vel betonagtig i forhold ti at give rigtig strandfølelse. Hotellet var rent og ryddeligt men meget nedslidt og man fik lidt konferencefornemmelse i spisesalen. Prisen var alt for høj i betragtning af hvor slidt hotellet var og at stranden bestod af betonplader og til trods for at stranden var privat, kun for hotellets gæster, var der et gebyr for en solseng per dag.

Læs mere

Mette og Kaare fra Danmark boede på Hotel Regina Elena i Santa Margherita Ligure fra d. 19. til d. 21. juli 2012.

Skøn italiensk by, fin gå afstand fra hotellet til byen, sødt personale og super tagterasse. Værelserne er noget slidte og ligne slet ikke det i viser på billedet – det er som at træde ind i et retro Spies hotel… på godt og ondt. Men der var rent og pænt synes vi. Måske lige i overkanten prismæssigt ifht. standarden – men det kan I nok bedre vurdere. Gør evt. gæsterne opmærksomme på, at en strandstol på hotellets strand koster 18 eur pr prs. pr. dag – det synes vi er lige i overkanten. Men som sagt meget sødt personale og bestemt en by vi gerne kommer tilbage til.
Vi kan anbefale resturant Skipper som ligger som den første restaurant ved havnen – god mad, skøn udsigt og fin service

Læs mere
 
search map