Hotel i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Lido Palace

En af de private terrasser til Junior Suite Superior
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Lido Palace ligger i en smuk og elegant bygning midt i det solbeskinnede Santa Margherita Ligure. Hotellets store styrke er værelser med havudsigt og den fantastiske beliggenhed midt på strandpromenaden.

Magen til central beliggenhed ...

Vil du hellere opleve den livlige og lokale badestemning, kan du benytte dig af den offentlige strand få skridt herfra, hvor det er gratis at være. Man bor midt i den charmerende by med masser af delikatessebutikker, hyggelige torvepladser, restauranter og cafeer. At bo så centralt er både godt og ondt, for hotellet ligger ikke bare med udsigt til hav, bjerge og by men også ud til kystvejen, der er befærdet (dog mest i dagtimerne), da den er ankomstvejen til byen. Værelserne har dog termoruder og der er fodgængerfelt foran hotellet.

Læs mere om Hotel Lido Palace

Markeder og strande

I sommermånederne kan man opleve det ugentlige marked på strandpromenaden, hvor der både kan købes tøj og diverse italienske madvarer. Ca. 1 km væk findes tennisbane mod betaling og ca. 4 km herfra i Rapallo er der en golfbane. Områdets bedste strande finder man i Paraggi (lille privat/offentlig sandbugt på vej til Portofino ca. 3½ km fra Santa Margherita) eller i nabobyen Camogli (offentlig bred rullestensstrand, som ligger med en fantasktisk udsigt til Camoglis pastelfarvede husrække og til Monte Portofino Naturpark).

Indretning og faciliteter

Hotellet fremstår pænt og præsentabelt, men har også et par ikke-moderniserede kroge. Her findes reception, American Bar, opholdsstue, wifi overalt, internetpoint, elevator, garage mod betaling (ca. 100 m væk). Hotellet har desuden et lille fitnesscenter og en afdeling med wellness (mod tillæg), hvor man finder tyrkisk bad og massage. Morgenmaden serveres som buffet i den lille glastilbygning i stueplan med kig til vandet.

Læs om værelserne på Hotel Lido Palace

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Lido Palace

Læs personlige anmeldelser af Hotel Lido Palace som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Lido Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt hotel, med en god beliggenhed!

Læs mere

Dorte og familie med børn fra Virum boede på Residence Lido Palace i Santa Margherita Ligure fra d. 18. til d. 25. juni 2005.

Vi har booket ophold igennem jer ca. 8 gange og det har altid været perfekt.

Byen og området ved Santa Magherita Ligure var pragtfuldt, Opholdsstedet/boligen har levet fuldt ud op til forventningen og også over hvad vi havde forventet. Her kunne vi godt tænke os at vende tilbage.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Lido Palace

-

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Lido Palace

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Lido Palace

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Lido Palace

Læs mere
 
search map