Anmeldelser af Hotel Continental

 
Hotel Continental er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Continental er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Margherita Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Continental

Læs personlige anmeldelser af Hotel Continental som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Continental. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Elegant ejendom i smukke omgivelser.

Udsigten er herlig ud over by, havn og hav. Man har fuldt overblik over bådtrafikken ind og ud af Santa Margherita! Hotellets egen park ned om havet var et stort plus ligesom den private "bade-halvø". Hvis man vil, kan man have et dejligt ophold inden for hotellets eget område. Hotellets beliggenhed i nærheden af togstationen er dog praktisk hvis man vil tage på udflugter til Genova, Cinque Terra eller andre byger langs kysten.

Santa Margherita Ligure som feriedestination

Santa Margherita Ligure er en overskuelig by med smukke omgivelser. Den naturlige strandpromenade gør det nemt at opleve både folkeliv og havmiljøet. Byen er også et godt udgangspunkt for udflugter til Portofinohalvøen med mange gode vandringsmuligheder, til til udflugtsmål som Abbazia di San Fruttuoso og Punta Chiappa. Med tog når man nemt andre byer og turistmål langs den Liguriske Riviera. Bådturene satte vi stor pris på.

Hotel Continental
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Continental
Dobbeltværelse m. balkon/terrasse og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map