Hotel i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Continental

 
Hotel Continental er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Continental er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Margherita Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Solbadning och badning på privat strand

Hotellet har ingen pool, men det giver dig alle muligheder for at solbade og svømme i havet. Den private strand begynder, hvor haven slutter og her har naturen indrettet sin helt egen "pool" indlejret blandt bugter og klipper. Denne pragtfulde beliggenhed gør, at vandet altid er klart blåt og passer godt til børn, under opsyn naturligvis. Særligt tidligt om morgenen, når solen er ved at stå op, er dette et sted, der lindrer sjælen. Og om eftermiddagen kan du læne dig tilbage og nyde lyden af fiskebådene, som vender tilbage til havnen efter dagens fangst.

Vi er i den populære kystby Santa Margherita Ligure lige ned til havet. Det er kun den smukke have, der adskiller hotellet fra det store, blå hav. Hotel Continental er bygget i begyndelsen af 1900-tallet og er i såkaldt Art nouveau-stil, og selv om at man gennem årene har renoveret, har man gjort det med respekt for stilen og har bibeholdt den oprindelige atmosfære. I haven kan du nyde alt det frodige, palmerne, stedsegrønne egetræer og århundredegamle fyrretræer.

Læs mere om Hotel Continental

Her kan du nyde godt af god mad

I Ligurien er det let at spise godt, og det kan du også gøre på hotellet. Her er to restauranter, som serverer både klassisk middelhavsmad og typiske retter fra regionen. Den ene restaurant finder du nede på stranden med den smukkeste udsigt, denne holder åbent fra maj til september alt afhængigt af vejret. Den anden finder du inde på hotellet med tilhørende terrasse og store panoramavinduer, så du kan nyde udsigten til fulde. Hvis du ønsker lidt variation, så kan du slentre ned til centrum, der ligger ca. 500 meter væk. Her er der adskillige, hyggelige spisesteder med udeservering.

Her er masser at se og gøre

Santa Margherita Ligure er en dejlig sommerby med smalle gyder og charmerende pladser. Byen er typisk ligurisk i sin farveskala og byggestil. Rundt omkring vokser både palmer og appelsintræer, som medvirker til den eksotiske følelse. I byen har du som tidligere nævnt adskillige, hyggelige spisesteder og barer. Ud over dette er der butikker, købmand, bank og apotek - med andre ord, alt hvad du behøver for et behageligt ophold.

Hvis du har brug for at aktivere dig på ferien, kan du spille tennis (ca. 1 km væk) eller golf (ca. 3 km væk). Et anden god måde at få bevæget sig på er ved at leje cykel og se omgivelserne på to hjul, alternativt kan du også vælge en hurtigere "tohjuler". Det er nemlig også muligt at leje scooter. Når du er kommet godt hjem igen, kan du benytte dig af hotellets wellness-område, som også har et motionscenter.

Lad gerne bilen stå

Her er en dejlig lystbådehavn, hvorfra du kan tage båd til Rapallo, og hvis du vil lade bilen stå (parkering eller garage er tilgængelig mod et gebyr) og tage rundt langs kysten med tog. Steder, som du ikke bør gå glip af, er Portofino (som du har ca. 5½ km væk), Sestri Levante (ca. 26 km væk), Moneglia (ca. 33 km væk) og de fem byer i Cinque Terre Nationalpark, der ligger ca. 68 km fra Santa Martherita Ligure, Dette er blot nogle af de steder i nærheden, som er et besøg eller flere værd.

Bo ut mot havet

Der er 64 værelser på hotellet, og de værelser, som vi kan tilbyde dig, har balkon/terrasse og ligger ud mod havet. De, der har en terrasse, har delvis havudsigt, og nogle af værelserne med balkon i annex kan have delvis udsigt. Indretningen er klassisk og er alle udrustet med aircondition, Sat-Tv, Wi-Fi, minibar, badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Continental

Læs personlige anmeldelser af Hotel Continental som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Continental. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Elegant ejendom i smukke omgivelser.

Udsigten er herlig ud over by, havn og hav. Man har fuldt overblik over bådtrafikken ind og ud af Santa Margherita! Hotellets egen park ned om havet var et stort plus ligesom den private "bade-halvø". Hvis man vil, kan man have et dejligt ophold inden for hotellets eget område. Hotellets beliggenhed i nærheden af togstationen er dog praktisk hvis man vil tage på udflugter til Genova, Cinque Terra eller andre byger langs kysten.

Læs mere
 
search map