Hotel i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Grand Hotel Miramare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er klasse på Grand Hotel Miramare, klasse i alle henseender, og derfor indgår hotellet i den udvalgte gruppe af "The Leading Hotels of the World", som omfatter kun ca. 400 hoteller rundt om i verden. God service og smukke omgivelser både inde og ude er blot nogle at de ting, du kan forvente dig her.

Nyd en uovertruffen udsigt

Vi begynder udendørs med det smukke poolområde (saltvandspool), som ligger ud mod havet. Her kan du i ro og mag slappe af i en af de behagelige solstole med eller uden parasol og nyde den vidunderlige udsigt og de grønne bakker på den anden side af vandet. Alternativt kan du gå ned til den private sandstrand, hvor du også har liggestole og parasoller efter tilgængelighed. For at nå stranden skal man blot krydse strandvejen, der fører til den tilstødende og særdeles charmerende kystby, Portofino. Hotellet ligger på en stor parklignende grund, der er særdeles velplejet, og du finder hyggelige siddepladser her og der, hvor du kan hvile ud med noget godt at drikke mens du kigger ned langs kysten. Drikkevarer kan bestilles i poolbaren eller i en af de andre barer på hotellet.

Læs mere om Grand Hotel Miramare

Nyd det kulinariske køkken

Hotellet har sin egen restaurant, Vistamare, der serverer klassiske, liguriske retter. Du kan vælge at sidde indendørs, hvorfra du har havudsigt eller ude på terrassen, hvis vejret tillader. Ønsker du lidt variation i smagsoplevelserne, er der et godt udbud i centrum og den første restaurant ligger allerede efter 120 meters gang, ligeledes barer og udendørs spisning. For nogle lettere måltider i løbet af dagen har du poolbaren, der serverer salater og andet småt og godt.

Her er masser at lave og se

Santa Margherita Ligure er en meget populær, lille kystby. Rart miljø og et godt udbud gør, at gæster gerne kommer tilbage. Ligeledes har den korte afstand til Portofino stor betydning, ligesom til Chiavari og Sestri Levante. Cinque Terre nationalpark er kun ca. 70 km væk, og vil du lade bilen stå, kan du sagtens tage toget dertil. Lader du blikket gå nordpå, finder du Genova, som har et fint, historisk centrum, som er besøg værd. Området egner sig også glimrende til cykel- og vandreture. Lejecykler finder du ca. 500 meter fra hotellet, og scooter kan du leje på hotellet. Hvis du vil være mere aktiv end bare cykle eller vandre, kan du sejle og dykke (ca. 500 meter væk), spille tennis (ca. 1 km fra hotellet), og golf (green-fee med rabat) finder du kun 5 km væk. Når du kommer hjem igen, kan du forkæle dig selv med en velfortjent massage (mod gebyr).

Vælg det værelse der passer dig bedst

Der er 80 værelser på Grand Hotel Miramare. De er alle sammen pænt indrettede og vender enten ud mod parken eller mod havet. De værelser, der ligger på bagsiden af hotellet, har udsigt til alt det grønne og en del af dem har balkon, De værelser, der vender mod havet, er både med og uden balkon. Hvis du får et værelse med havudsigt uden balkon, kan du desuden se frem til at nyde de fælles områder i haven, ved poolen og på terrassen. Faciliteterne er de samme: aircondition, Sat-Tv, Wi-Fi, sikkerhedsboks, minibar, badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer, badekåbe og hjemmesutter.

Læs om værelserne på Grand Hotel Miramare

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map