Anmeldelser af Agriturismo Villa Gnocchi

 
Agriturismo Villa Gnocchi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Villa Gnocchi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Margherita Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Villa Gnocchi

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Villa Gnocchi som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Villa Gnocchi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Niels Erik og Dorrit fra Frederiksberg C boede på Agriturismo Villa Gnocchi i Santa Margherita Ligure fra d. 19. til d. 22. maj 2010.

Fantastisk område. Dejligt sted drevet af flinke folk.
Tips: Køb ind til et koldt italiensk aftenmåltid og nyd det på terassen med udsigt over bugten. Det bliver ikke bedre.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karina Thorsteinsson og rejsefælle boede på Agriturismo Villa Gnocchi i Santa Margherita Ligure fra d. 7. til d. 9. maj 2010.

Vi havde to overnatninger i Santa Magharita. trods regn og dårligt vejr var det to gode døgn. Som mange andre var vi taget dertil for at opleve Cinque Terre. Desværre var vandreturen mellem de fem byer kun åben mellem Riomaggiore og Manarola pga regnen. Vores vært på Casa Gnocchi var meget imødekommende og gav fine oplysninger i forhold til vore planlagte tur til Cinque Terre. Det havde imidlertid været optimalt, hvis vi havde fået at vide på forhånd (inden togturen til Monterosso), at vi skulle være forberedte på, at der plejer at være lukket, hvis det regner kraftigt. Så havde vi nok disponeret anderledes for den dag.

Da vi skulle hjem fra Milano lufthavn, var vores fly aflyst pga lavasky. Vi blev meget rørte over jeres omsorg for vores velbefindende, da vi blev ringet op af een af jeres medarbejdere, der spurgte til vore situation. Det løste ikke noget konkret, men det var da rart at mærke, at I var opmærksomme på, at vi havde problemer. Et råd til jer kunnne evt være, at I kan hjælpe kunderne med at oplyse om, hvilke rettigheder man har i den situation. For det værste var at stå dernede og ikke kende sine rettigheder, så man kunne handle ud fra det. Men igen - TAK FOR OPKALDET fra en sød og indfølende medarbejder :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Lisa og rejsefælle fra Frederiksberg C boede på Agriturismo Villa Gnocchi i Santa Margherita Ligure fra d. 17. til d. 22. august 2009.

Vi har haft et super ophold på Villa Gnocchi/San Lorenzo dalle Costa. Værtsparret er hyggelige, charmerende, afslappet og forstår, at bevare et sted i smukke eksotiske omgivelser, dejlige værelser, god morgenmad, fantastisk panorama, en skøn hund, 2 frække og charmerende katte med en dejlig ro. Vi fløj med SAS til Malpensa, hvorfra vi tog Express toget til Milano, skiftede i Milano Cadora og videre med metro til Milanos hovedbanegård. Vi valgte, at købe billetter til Santa Margherita Ligure. Vær at vide: Det kan anbefales at tage Malpensa bussen til og fra lufthavnen frem for Milano Express pris 12 € inkl.. Det er mere besværligt med skift og bagage. Bussen Malpensa Express, køre en lige til døren pris pr billet for en enkelt 7,50€.
Grundet privatiseringen er jernbanen i Italien, oplever man færre tog til Santa Margherite Ligure. Derfor hvis man vil undgå skift kan det anbefales, at tage toget direkte til Rapallo 17€, ca. 3-4 km fra San Lorenzo. Det kan anbefales at bestille billet med *Eurostar.Fra Rapallo kan man tage en taxi til Villa Gnocchi ca. 30€ eller den lokale bus husk at meddele chaufføren, at man skal af i San Lorenzo dalle Costa. Busbilletter fra 1€. (*Hvis Eurostar er standarden over gennemsnittet, kan det ikke anbefales at tage regional togene, da de er meget lidt lækre.) Bil kan anbefales hvis man skal ud på længere udflugter. Dog var det en fordel for os ikke at have bil på denne tur da vi var i området midt i højsæsonen og vi først og fremmest var interesseret i nærområdet.
Vi dertil sige, at da vi først havde forstået den kollektive trafik samt standarden, havde vi de skønneste oplevelser med de Italienere vi mødte på vores vej. Derudover tog vi stien: VIA ROMANA fra villaen ned til Santa Margherite ca. 20 min og tilbage igen om aftenen ca. 35 min. I San Lorenzo dalle Costa er der den hyggeligste restaurant: Trattoria degli amici-dejlig mad og en sød betjening. Vi tog med turbådene til: San Fruttuoso-Portofino Samt S.Margherita-Cinque Terre hvor der var et kort ophold i Vernazza. I Vernazza husk at medbring badetøj en hurtig dukkert kan sagtens nås, det meget lækre vand. Sidst men ikke mindst, grundet tog forsinkelser og fra vores side en misforstået afg fra Rapallo til Santa Margherite Ligure hvor vi endte tilbage i Genova...grrrr üü, måtte vi ringe til værtsparret og undskylde at vi blev forsinket i indkvarteringen. Hvorefter Roberto Gnocchi ringede tilbage og tilbød at hente os på stationen i Santa Margherite Ligure. Efterfølgende tilbød han endvidere at bringe os og nogle andre gæster til stationen i Rapallo da vi skulle hjem. Et helt sublimt værtspar!!

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4 5 6
 
search map