Anmeldelser af Agriturismo Villa Gnocchi

 
Agriturismo Villa Gnocchi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Villa Gnocchi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Margherita Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Villa Gnocchi

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Villa Gnocchi som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Villa Gnocchi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Yvonne og rejseledsagere fra Gislaved i Sverige boede på Agriturismo Villa Gnocchi i Santa Margherita Ligure fra 25. juni til 4. juli 2012.

Rejsen til Italien og Santa Margherita Ligure gik godt og opholdet på Villa Gnocchi var en meget positiv oplevelse. Den private og hyggelig terrasse med en fantastisk udsigt blev en favorit. Det nybyggede pool var også et dejligt sted at sole sig ved, da strandene er meget små og fulde af mennesker. Ganske enkelt et sted du kan slappe af og nyde. Vi brugte GPS bla på rejsen dertil, og vi indstillede koordinaterne, som desværre tog os til den forkerte side af bjerget. Når vi i stedet indstillede adressen, fandt vi rigtigt frem, så det anbefales. Ellers synes jeg, at vi fik megen god information og tips fra jer før turen. Jeg er meget tilfreds med In-Italia og vil bestemt bestille gennem jer igen. Den italienske Riviera er fantastisk smuk, og vi føltes os ikke færdig med den, da vi rejste hjem ....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Jens og Mona fra Danmark boede på Agriturismo Villa Gnocchi i Santa Margherita Ligure fra d. 7. til d. 17. maj 2012.

Jo tak vi havde en fin ferie.

Vi fløj fra Billund med Ryanair til Milano/Bergamo, lejede en bil hos Hertz og kørte direkte til Santa Margherita og Villa Gnocchi. Sidstnævnte var, som I havde oplyst på forhånd, vanskelig at finde hovedsagligt p.g.a dårlig skiltning ved nedkørslen til Villa Margherita, men med assistance fra Villa Gnocchis vært mr. Roberto nåede vi frem.

Villa Gnocchi er en perle med en fantastisk beliggenhed på bjergsiden ned mod og med udsigt over Santa Margherita og den Liguriske Bugt. Selve villaen er flot anlagt i terrasser med uden-/indendørs selvbetjening af en righoldig morgenmadsbuffet på øverste terrasse. De pænt store, meget vedligeholdte og rene værelser ligger spredt ud på de øvrige terrasser. Som noget nyt var Roberto i færd med at færdiggøre en swimmingpool på nederste terrasse.

Roberto selv er meget tilstede og yderst hjælpsom med gode råd og vejledning, mht. hvad man kan (og ikke kan) nå og hvordan indenfor en dag fra Villa Gnocchi.

For så vidt angår restautanter/trattorier for spisning af frokost og middag, er der i princippet to muligheder. Enten ned til Santa Margherita 20-30 minutter på gå-ben og bus tilbage med dens store udbud af spisesteder (meget turistorienterede) eller op til San Lorenzo (156 trin), hvor der findes to gode (lokalprægede) restauranter og et pizzaria. Sidstnnævnte mulighed - San Lorenzo kan varmt anbefales. De to restauranter ("Trattoria Degli Amici" - primært fiskeorienteret køkken og menu og med lidt formel men absolut venlig atmosfære samt det mindre "Trattoria La Pecora Nera" - med ligurisk orienteret køkken og menu og med spartansk udsmykket lokale, men afslappet, varm og hyggelig atmosfære.

Villa Gnocchis beliggenhed ved den Italienske Riviera er ideel for udflugter til steder som Portovenere og Cinque Terre mod syd med tog eller båd, til Portofino og til San Fransesco klosteret med båd, bus eller på gå-ben (meget op og ned og til tider ret anstrengende) eller til nærliggende lille, meget charmerende fiskerby Camogli. Alt i alt tilstrækkeligt med oplevelsesmuligheder for vore 11 dages ophold fra den 7. - 17. maj 2012.

Vi kan varmt anbefale Villa Gnocchi.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Marianne fra Kirke Eskilstrup boede på Agriturismo Villa Gnocchi i Santa Margherita Ligure fra d. 23. til d. 25. juni 2011.

Det har været en rigtig god tur – og dejlige steder begge 2.
Et eneste minus var skiltningen det første sted, Villa Gnocchi, idet vi havde meget svært ved at finde det.
Jeg tror såmænd ikke jeres beskrivelse kunne have været bedre, men det var meget svært (vores GPS stod
så også af i dette område) at finde stedet. Jeg tror vi lå og kørte frem og tilbage på Via Aurelia 6-8 gange inden
det lykkedes og det var ikke lige sådan at vende.
Og vi kunne høre at der kom nogle lige efter os der også havde været lost.
Nej, et større skilt og noget højere oppe kunne måske hjælpe mange – og måske også en henvisning via skilt
på den forkerte vej Via Romani (en lille gedesti ?).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 1 voksen
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lise og rejsefæller fra Valby boede på Agriturismo Villa Gnocchi i Santa Margherita Ligure fra d. 23. til d. 25. juli 2010.

Det var et rigtig smukt område, helt oppe i bjergene. Naturen kommer rigtig tæt på, når man bor oppe i bjergene.
Der er et stykke ned til byen, hvor man enten kan tage bussen og køre på de snoede, smalle veje, eller man kan gå hvilket tager ca 15-20 min ned ad bjerget.
Udsigten fra hotellet var helt fantastisk. Hotellet var rigtig fint, men der var ikke så mange muligheder for at lave noget. Der ligger en lille by tæt ved hotellet, San Lorenzo, med et par restauranter.

Det er helt sikkert et sted at tage hen, hvis man søger en fantastisk udsigt, samt natur. Samtidig er det en oplevelse at bo helt oppe i bjergene.
Selve byen Santa Margherita Ligure er meget turistet, men hyggelig og smuk. Man skal tage sejlturen fra havnen og til Portofino.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map