Hotel i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Agriturismo Villa Gnocchi

 
Agriturismo Villa Gnocchi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Villa Gnocchi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Margherita Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Villa Gnocchi ligger som en lille oase ved den lille bjergkamlandsby San Lorenzo delle Coste oven over Santa Margherita. Her er luften ren, turisterne få og botanikken eksotisk. Fra terrasserne, den skønne have med swimmingpool og værelserne er der en postkortlignende udsigt over Santa Margherita og Tigullio-bugten.

Smuk udsigt

Stedets absolutte styrke er de fredelige omgivelser, den smukke udsigt og de mange udeområder, som lægger op til tilbagelænethed og genopladning. Ved swimmingpoolen, som blev anlagt i 2012, finder man liggestole, parasoller og bruser. Villa Gnocchi har desuden to fælleslokaler til gæsternes rådighed og morgenmaden serveres som buffet. Når vejret tillader det - og det gør det som oftest - så spises der morgenmad ude på terrassen.

Læs mere om Agriturismo Villa Gnocchi

Transport og afstande

Der er gratis parkering på stedet - bemærk at nedkørslen til Villa Gnocchi er meget stejl. Hvis man skal ud at spise om aftenen, ligger der 3-4 restauranter i San Lorenzo delle Coste inden for ca. 200 m (opad). Der er ca. 20 minutters gang ned til Santa Margherita (det tager længere tid at gå op igen), hvor man finder barer og et væld af restauranter og butikker. Det er også her du kan nyde Middelhavets bølger med mulighed for en dukkert på den udemærkede strand med sand og småsten.
Bemærk at taxapriserne er høje i dette område, men der går bus mellem San Lorenzo og Santa Margherita hele dagen, hvis man har lyst til at lade bilen stå. Forår og efterår er sidste tur ca. kl. 20:00, mens der om sommeren er senere afgange indtil omkring midnat. Fra Santa Margherita går der tog til Genova og Le Cinque Terre. Bemærk at toget, som passerer nede i Santa Margherita, svagt kan høres fra Villa Gnocchi. Vi anbefaler klart, at man kommer i bil, men skulle man vælge alligevel at ankomme med offentlig transport, så henter værten Roberto gæsterne gratis ved ankomst og afrejse. Dette skal dog aftales på forhånd - og man må forvente en smule ventetid, hvis han lige er optaget af andre gøremål.

Værelse med balkon/terrasse:

- De 12 værelser er fordelt i tre ejendomme og er alle pænt indrettede med antikke møbler og parketgulve/fliser. De har alle aircondition, minibar, værdiboks, tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (ét med badekar). Mange af værelserne har plads til en ekstra opredning. Et værelse består af to tilstødende soveværelser (familieværelse - men også ideel til fire voksne) og stor skøn overdækket terrasse (uden havudsigt). Alle andre værelser har udsigt over Tigulliobugten og de grønne omgivelser, og alle værelser har enten balkon eller terrasse.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia

Relais del Maro

Borgomaro

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map