Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne smukt beliggende by øst for Liguriens historiske hovedby Genova ligger langs kysten på den liguriske riviera og har ry for at være en skøn lille perle, der i det tidlige 20. århundrede var internationalt kendt for at være et perfekt tilflugtssted. Heldigvis har byen, på trods af sin berømmelse, bevaret sin charme og man vil måske påstå, at det igen er et skønt tilflugtsted i modsætning til nabobyen Portofino, der nu er den mest velkendte af disse to byer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Venlig atmosfære

I Santa Margherita finder man palmerne på rad og række langs havnen, dejlige strande, et rimeligt udvalg af restauranter og butikker samt en venlig atmosfære, der gør byen til et godt sted at tilbringe et par afslappende dage i solen.

Læs mere om Santa Margherita Ligure

Hvad byder byen på?

Byen byder på lokalt fiskemarked, en charmerende lystbådehavn, snesevis af appelsintræer i bybilledet og den smukke Villa Durazzo med en smuk anlagt have og en fortryllende udsigt ud over Den Italienske Riviera. For natteravne er der i sommermånederne rig mulighed for at feste til de lyse timer.

Også noget for de energiske

Energiske sjæle kan fristes med spændende vandreture over Monte Portofino til San Fruttuoso, som ligger i en afsidesliggende azurblå lagune. Herfra kan man promenere eller cykle langs den smukke kystvej til Portofino.

Skjul teksten
 
 
search map