Anmeldelser af Residence Villa Mafalda

 
Residence Villa Mafalda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Mafalda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sanremo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Villa Mafalda

Læs personlige anmeldelser af Residence Villa Mafalda som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Villa Mafalda. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Allan Steve og rejsefælle fra Odense sø boede på Residence Villa Mafalda i Sanremo fra d. 15. til d. 29. juli 2006.

Netop hjemme igen efter 14 dejlige dage i San Remo, hvor vi boede i Villa Mafalda som til fulde levede op til forventningerne. Meget venlig og imødekommende betjening i receptionen og god service på værelset ( daglig rengøring - sengeredning m.v.) Hvordan morgenbordet på hotellet var, fandt vi aldrig ud af, da prisen var 10 euro per person, ved hjælp af den lille "nærbutik" 100 meter fra hotellet og skabskøkkenet tror jeg ikke det kostede os mere end en dags hotel morgenmad (150 kr) at lave vores egen morgenmad under hele opholdet.
Parkeringsforholdene ved hotellet var måske lidt specielle, men det var jo oplyst hjemmefra, vi betalte ikke for en garage, da vi var heldige at få en P plads foran hotellet, vi brugte så heller ikke bilen under opholdet, da parkeringsforhold generelt er meget kaotiske i området.
Med hensyn til betalingsstrandene i byen, ca. 165 kr for en parasol og to gode liggestole per dag, er det måske lige at stramme skruen i forhold til hvad vi har været vant til på vores efterhånden mange feriebesøg i Italien, men turen til en gratis strand tog ca. 15 min på gåben, den ligger mod vest langs promenaden og er selvfølgelig fyldt med mennesker, mest italienere, men det er jo bare hyggeligt og der var nøjagtig en ligeså god sandstrand som ved betalingsstrandene.
Hvis man vil udforske området langs kysten, henholdsvis mod Genoa-Sydfrankrig er det oplagt at gøre det med tog, på den lille vej ned mod strandpromenaden ligger et lille rejsebureau og de er behjælpelige med bestilling af billetter og gode råd i forbindelse med togturen, også en meget høflig og behagelig betjening. Vi tog toget til Monaco, turen tager en lille time og koster 10 euro per person for en returbillet, en god pris når man tager i betragtning at man sparer en tur på motorvejen, slipper for at lede efter parkeringsmuligheder i Monaco m.v.
Det eneste lille minus ved opholdet er måske at San Remo er så meget "storby" i forhold til feriebyeerne ved Adriaterhavet med alle deres plasticvarer at de lukker om aftenen. Mange forretninger lukkede allerede klokken 19,30 og mange forventer måske at hygge sig med at ose i butikkerne, efter en dag ved stranden i den iøvrigt utroligt hyggelige gamle bydel, men så skal det ikke være i San Remo. Iøvrigt har vi fuld forståelse for at de butiksansatte også i Italien har fornuftige arbejdsforhold, så det er ikke noget der har formået at ødelægge en rigtig god ferie i San Remo.
Så tilsidst, TAK til IN-ITALIA, for et velfungerende arrangement, vi vil både anbefale jer til venner og bekendte og forhåbentlig også benytte os af jeres tilbud på et senere tidspunkt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Ditte Helene fra Rungsted Kyst boede på Residence Villa Mafalda i Sanremo fra d. 30. juli til d. 6. august 2005.

Byen/området:Vi var meget tilfredse med begge. Utroligt smukt område.
Tips: Det er primært betalingsstrande (EURO 21,-/pers.). Måske ikke så optimalt for alle. Lad bilen stå og køb 1 ugekort til bussen! Man kan køre helt til Ventimiglia og i den modsatte retning (husker ikke byens navn, men det tog 1 time).
Ros: Det har fungeret 100 % godt med bestilling, betaling og informationer med jer! Alt virkede bare prof. Huset vi kom ned til var usandsynligt smukt (må være nyistandsat), og servicen var meget høj. Som noget positivt kostede det INTET at parkere uden for huset hvor der var ca. 10 p-pladser til rådighed. Så I behøver ikke skrive at man kan betale sig fra parkering i en garage, for det er slet ikke nødvendigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Heidi og Mark fra Kbh. Ø boede på Residence Villa Mafalda i Sanremo fra d. 30. juni til d. 7. juli 2005.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie, og har været meget glade for både byen, området og boligen. Vi var særligt meget positivt overraskede over værelset/hotellet, som var meget bedre og flottere end vi havde forestillet os, og som der sagtens kunne vises mange flere billeder af på jeres hjemmeside. Placering af hotellet var også perfekt. Det ligger lidt tilbagetrukket fra hovedgaden, men kun 5 min. fra stranden og butikkerne,
Selve byen var rigtig hyggelig, og ligger godt forhold til udflugter til større byer; Vi kørte bl.a. til Milano, Genova, Monaco og Nice, hvor vi fik oplevet storbylivet, de skønne gamle bydele, og de mange seværdigheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Per og hans kæreste tilbragte påskeferie på Residence Villa Mafalda fra d. 7. til d. 14. april 2003. Han berettede om stedet:

Først: Alle de praktiske beskrivelser vi fik inden afrejsen var meget informative og brugbare. Vi fandt således stedet næsten med det samme, og stedet svarede ligeledes til vores forstillinger ud fra disse beskrivelser - en traditionel italiensk "villa" med en lille park med palmer, hvor vi sad og fik eftermiddagskaffe et par gange. Der var ligeledes parkeringsplads, som er en mangelvarer på disse kanter (ved vi af erfaring). En rigtig lokal købmand lå lige ved indgangen. I det hele taget lå ferielejligheden i gåafstand fra bymidten og den gamle by med alle forretningerne og restauranterne. Det var jo tidligt på sæsonen og vi havde dårligt vejr et par dage, men havde ferielekture med. Resten af dagene var vejret fint og standrestauranterne åbnede efterhånden. Jernbanen var nedlagt, men vi tog den lokale bus til Ventimiglia.
Så alt i alt en ferie der fuldt ud levede op til vores forventninger om et stille og roligt ophold for sådan et par halvgamle som os.
Personalet var meget hjælpsom, venlige og imødekommende. For at beskrive denne hjælpsomhed kan jeg fortælle, at den første aften vi var kommet derned - vi havde lige pakket alt ud og sad og spiste, da der lød et brag inde fra badeværelset. Det det meste af øverste række af fliserne var faldet ned i bade karret og på gulvet. Jeg gik med det samme ned i receptionen og fortalte det. Uden så meget som at betvivle min fortælling, fik jeg straks en nøgle til en identisk lejlighed en etage ned, idet han undskyldte meget. Så kunne jeg bare aflevere nøgle dagen efter, når vi var færdige med at flytte.
Og vi skulle ikke betale depositum, som stod i rejsebeskrivelsen. [..]
Så vi kan kun anbefale stedet, i øvrigt også til badeferie, idet stranden ligger ti minutters gang fra Villa Mafalda.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map