Feriebolig i Sanremo i Ligurien

Residence Villa Mafalda

 
Residence Villa Mafalda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Mafalda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sanremo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggende i roligt kvarter tibagetrukket fra vejen ligger denne smukke ældre villa, som er blevet renoveret og inddelt i lejligheder. Selve receptionen og fælles områderne er meget indbydende og flotte, dog matcher værelserne ikke helt denne standard, da disse endnu ikke har været under renovering. Residence Villa Mafalda ligger få meter fra centrum, casino og promenaden.

Ved villaen er der flot reception og fælles opholdsstue samt have. Der er mindre parkeringsplads tilknyttet villaen, dog kan man mod betaling benytte sig af nærliggende garage: det kan desværre ikke bookes hjemmefra. Få skridt fra villaen ligger adskillige butikker; betalingsstrand er er en spadseretur på 500 meter væk.

Læs mere om Residence Villa Mafalda

De i alt 40 lejligheder er enkelt indrettet og har alle telefon, satellitfjernsyn, lille køkkenhjørne med elektriske kogeplader og eget badeværelse. Der skal dog gøres opmærksom på at køkkenet ikke indbyder til større madlavning, da indretningen af dette er meget sparsomt.

Skjul teksten
 
 
search map