Feriebolig i Sanremo i Ligurien

Residence dei Due Porti

 
Residence dei Due Porti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence dei Due Porti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sanremo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt på Blomsterrivieraen i elegante og majestætiske Sanremo ligger Residence dei Due Porti nede ved de to lystbådehavne (som har givet navn til residencen) med udsigt over vandet og byens fine sandstrand. Man kan simpelthen ikke bo mere centralt: Indkøbsgaderne Via Roma og Corso Matteotti ligger begge lige bag lejlighederne, mens stranden og havet ligger foran.

Der er gratis adgang til den private sandstrand, hvor gæsterne på Residence dei Due Porti får 20% rabat på parasol og to liggestole. Dette er en af de få sandstrande i området på denne ellers så eksklusive riviera. Man finder også sandstrande i nabobyen Arma di Taggia.

Læs mere om Residence dei Due Porti

De 33 lejligheder er nymoderniserede og pæne, men standardiserede og simpelt indrettede. De ligger fordelt i to ejendomme og de fleste har balkon og enten panoramisk eller begrænset havudsigt. De mange fællesfaciliteter omfatter både fælles terrasse med liggestole, tv-rum, vaskeri, drikkeautomat, elevator, aflukket legeplads til de små og gratis cykeludlejning. Kæledyr er også velkomne (mod tillæg).

Skjul teksten
 
 
search map