Hotel i Sanremo i Ligurien

Hotel Paradiso

 
Hotel Paradiso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Paradiso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sanremo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En dag ved poolen eller på stranden

Der hører et dejligt lille poolområde til hotellet med opvarmet pool, solsenge og parasoller, perfekt til dig som gerne vil begynde dagen med et dyp. Foretrækker du at tilbringe dagen på stranden, går det også. På stranden som ligger ca. 300 meter væk, har du strandservice, hvilket inkluderer én parasol og to solstole.

For tips til udflugter, seværdigheder og aktiviteter kan du henvende dig i receptionen. Du har mulighed for at spille tennis ca. 500 meter fra hotellet og golf ca. 1½ km væk. Cykeludlejning finder du ca. 300 meter væk, og mulighed for sejlning og dykning finder du ca. 500 meter væk.

Fordelen ved Hotel Paradiso er som sagt beliggenheden, herfra kan du slendre ind til byens store udbud af butikker, barer og restauranter. Stranden har du også inden for kort afstand, hvor solstole og parasollerne venter på dig.

Læs mere om Hotel Paradiso

Eksotisk have og restaurant

Rivieraen byder på en pragtfuld atmosfære og smuk natur. Selv hotellets have med sine eksotiske planter og træer, giver dig den helt rigtige atmosfære. I hotellets restaurant "Ristorante Magnolia" er det køkkenchefen Michele, der sammen med sin kollega Danilo sørger for, at du spiser og drikker godt. Michele har lang erfaring og har arbejdet på tre af de bedste restauranter i området. På menuen findes selvfølgelig også de lokale specialieteter. Hvis du vil udforske nattelivet, kan du gøre dette i hotellets bar eller slentre ned til centrum. Der er ca. 650 meter til Sanremos casino.

Du kan vælge et værelse med balkon

Der er 41 værelser der er fordelt på hotellets tre etager. Du kan vælge mellem dobbeltværelse og dobbeltværelse med balkon. De er alle udstyret med aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, sikkerhedsboks, minibar og badeværelse med bruser/badekar, hårtørrer og slippers.

Læs om værelserne på Hotel Paradiso

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Paradiso

Læs personlige anmeldelser af Hotel Paradiso som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Paradiso. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Pragtfuldt lille paradis tæt på strand og midtby

Stedet har det hele - charme, skøn pool/have, og tæt på alt

Læs mere
 
search map