Hotel i Sanremo i Ligurien

Hotel Nazionale San Remo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger i begyndelsen af gågaden, hvilket betyder, at du blot har en kort spadseretur til byens mange udbud. Med andre ord, dette er et hotel for dig som vil bo centralt.

Det er let at komme rundt i byen

Det bedste ved hotellet er beliggenheden, og efter en dag i centrum, kan du både nemt og hurtigt komme tilbage til hotellet. Specielt om aftenen og efter et hyggeligt restaurantbesøg, er det skønt at lade bilen stå, og kunne spadsere hjem. For dig som ankommer i bil, er det muligt på forespørgsel og mod betaling at parkere i en garage.

Læs mere om Hotel Nazionale San Remo

Solterrasse på taget med udsigt over havet

Hotellet har ingen pool, men du har blot 300 meter ned til havet og stranden (hvis du er interesseret i at leje en strandplads, så kontakt receptionen for en god pris). På taget derimod, er der en whirlpool til 8-10 personer, og en terrasse med solstole, så du kan slikke sol i første parket. Her, oppe på 5. sal, er der også en bar, hvor du kan bestille kolde drikke samt lette måltider.

Selv i stueplan er der en loungebar, samt borde og stole, så du kan nyde folkemylderet samtidig med, at du nyder god mad og drikke. Hotellets restaurant hedder Quintessenza, og på menuen finder du bl.a. traditionelle retter fra Ligurien.

Du bor i komfortable værelser

Hotellet har i alt 83 værelser. De har alle aircondition, wi-fi, satellit TV, værdiboks, minibar og badeværelse med hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Nazionale San Remo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map