Anmeldelser af Hotel Eden

 
Hotel Eden er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Eden er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sanremo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Eden

Læs personlige anmeldelser af Hotel Eden som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Eden. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Michael Stavad Madsen og familen fra Danmark boede på Hotel Eden i Sanremo fra d. 22. til d. 31. juli 2012.

Vi har denne sommer været gæster på Hotel Eden i San Remo, Italien. Hotellet ser umiddelbart meget fint ud udefra, men er noget slidt indvendigt. Vi havde et værelse med aircondition og halvpension. Morgenmaden var som vi allerede var advaret om gennem In Italia ikke noget at skrive hjem om, men desværre viste det sig at aftensmåltidet selv om der hver dag var tale om 3 retter heller ikke var det helt store. Problemet var simpelthen at der ikke var noget variation i udvalget. Man kunne få en pastaret til forret, og til hovedretten hver dag kunne man vælge mellem fisk eller Grillet kød vel og mærket tilberedt på nøjagtig samme måde hver dag og med alt for hårdt stegte næsten brændte kartofler som tilbehør. Dessert var for det meste et stykke kage og valgte man et stykke frugt var det næsten sørgeligt at se at man i et land med så stort og lækkert udvalg valgte at servere gamle melede æbler. Når det kommer til stranden kunne man enten vælge at betale 16 Euro om dagen på en privat strand som hotellet havde en aftale med ellers var man henvist til en meget ringe offentlig strand med sten både på land og i vandet. Ellers vil jeg sige at personalet var rimeligt hjælpsom når der var spørgsmål. Man kan undre sig over at man har en række restriktioner omkring Swimmingpoolen mht. til at tage bad inden man går i og så ikke håndhæver disse, hvilket betød at alle vi så hoppede direkte i poolen med solcreme, sved og lignende. Ikke særlig lækkert. Som nævnt havde vi et værelse med aircondition, hvor vi hjemmefra heldigvis havde papir på at denne kostede 5 Euro/dag. Heldigvis fordi hotellet ved afrejse krævede det dobbelte beløb fordi de var af den opfattelse at de 5 euro var pr. person pr. dag, hvilket vi nægtede ved at fremvise det ekstra opholdsbevis som vi havde printet ud hjemmefra.

Der ligger et meget stort supermarked lige overfor hotellet, og med det store udvalg som de havde i Frugt og grønt samt Italienske specialiteter var det lidt trist at Hotel Eden åbenbart skulle spare penge på den mad som de tilbyder, i hvert fald Skandinaviske gæster, da andre nationaliteter tilsyneladende fik flere og bedre tilbud end dem vi fik præsenteret.

In-Italia's kommentar

Vi tager jeres kommentarer omkring mad til efterretning. Maden skal naturligvis være i orden, men langt hen ad vejen handler det om smag og behag. Andre gæster har nemlig være tilfredse med den.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kim og Ann fra Rønde boede på Hotel Eden i Sanremo fra d. 5. til d. 15. juli 2012.

Vi har haft en fantastisk god tur til Sanremo. Sanremo er en meget spændende by med mange gode resturanter og med god mad og vine.

Vi er dog utilfreds med den morgenmad der blev serveret på hotellet, alt var pakket ind i plastic selv toastbrødet. Deres boller var så tørre at de ikke var værd at spise, det eneste
gode var deres crossainter. Frugten så gammel og råden ud.

Hotellet er generalt meget nedslidt og trænger til en kærlig hånd. Vi var tilfredse med vores værelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Rie Og Peter fra Vedbæk boede på Hotel Eden i Sanremo fra d. 5. til d. 7. august 2011.

Vi havde en meget vellykket tur til San Remo. Vi havde lidt problemer med at finde hotellet, en lidt mere udførlig kørslesvejledning, ville være en god hjælp.
Vi havde brug for vejldningen, til trods for at vi brugte vores GPS. GPSen kunne nemlig ikke finde vejnummeret, men da vi havde tosset lidt rundt , fandt vi hotellet.
Hotellet var, som I også skrev, et ældre hotel.
Det afspejlede essensen af byen, som jeg opfattede den: En ældet skønhed, lettere bedaget og med en glans af fordums storhed og glamour.
Hotellet var meget "brugt" Vi var heldige at få et dejligt lyst værelse med udsigt over Middelhavet - mere kan man vist ikke forlange!
Værelset og badeværelset var OK rene og pæne, men trængte (som det øvrige hotel) til en gedigen ansigtsløftning.
Morgenmaden er pæn, uden at være pralende, og restauranten ligner mere en spisesal end en restaurant.
Hotellets publikum var en charmerende blanding af italienske familier og ægtepar, som omgikkes hinanden med en familiær venlighed.
Der er mange dejlige og indbydende restauranter i byen. Vi gik lange ture og så på folkelivet, ikke mindst badelivet, som leves intenst.
Hvis man går op i den gamle bydel, er det svært ikke at blive charmeret af middelhavsstemningen. Man får lyst til at sætte sig og nyde et glas vin og feriestemningen.
Venlig hilsen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Sara og familie fra Gilleleje boede i 3 dage på Hotel Eden fra d. 2. til d. 5. juli 2003 inden de kørte videre til Pomaia i Toscana. Hun skrev efter turen:

Vi havde bestilt 3 nætter på Hotel Eden i Sanremo, inden vi skulle videre til en uge i La Pieve di Pomaia.
Vi var alle meget begejstrede for Hotel Eden, og også for Sanremo. Hotellet var et ældre hotel, med den slitage og charme det fører med sig. Vi følte os meget godt behandlet på hotellet, og det ligger skønt, meget tæt til stranden, centralt så man kan spadsere ind til centrum og havnen, og selv om der er trafikeret ved hotellet, og en del trafikstøj, virkede det roligt i haven med swimmingpoolen. Morgenbuffetten var sat op på terrassen, og det var smadder lækkert at sidde ved poolen og spise morgenmad. Ved morgenmaden blev vi spurgt hvad vi ønskede til aften, udfra de udvalg der var om aftenen, så når vi kom ned i restauranten om aftenen, havde vores tjener vores bestilling klar.
Selve Sanremo var en dejlig by. Strandpromenaden ind til havnen var flot, og det summede af liv om aftenen, med gadesælgere, kunstmalere osv. Vi havde også det store held, at der i de dage vi var der, blev afholdt verdensmesterskab i fyrværkeri. I samme forbindelse var der stort musik og modeshow ved havnen, som blev filmet af en TV station, så da vi næste aften ved et tilfælde åbnede for fjernsynet, kunne vi se det show vi havde set lidt af aftenen før. Verdensmesterskabet i fyrværkeri var uovertruffent flot, det kan ikke beskrives, det skal ses.
Vi var også en tur inde i Sanremos gamle middelalder centrum. Det var også meget spændende. Selve centrum var også hyggeligt, med masser af gode forretninger.
Det eneste minus jeg kan finde, er stranden. Der var meget lidt offentlig strand, og der var alt for mange mennesker. Men sådan er det jo i Italien, det er private strande, og man skal betale for at være der. Vi var kun en enkelt gang ved stranden ellers brugte vi swimmingpoolen ved hotellet.
Der er ingen tvivl om at vi nød opholdet på Hotel Eden i Sanremo. Det var totalt afslappende, man blev vartet op - det var god mad - søde tjenere, og vi kunne godt finde på at vende tilbage hertil en anden gang et par dage på vej længere sydpå igen.
Fra Sanremo kørte vi så til Toscana...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map