Anmeldelser af Hotel Belvedere

 
Hotel Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sanremo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Hotel Belvedere som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Belvedere. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bent og rejsefælle fra Bogense boede på Hotel Belvedere i Sanremo fra d. 12. til d. 16. juli 2011.

Oplevelsen med det hotel i Sanremo er helt klart at det er gammelt og MEGET slidt, det har muligvis fået de 3-4 stjerner da det var nyt i ´60 erne, men det lever under ingen omstændigheder op til nutidens standart - det burde have 2 stjerner.

På hotellet er der tag teresse med en fantastisk udsigt, men den er meget slidt og med meget gamle møbler - sikkert nye og moderne i ´70 erne. Værelserne er meget små med micro bad/WC (på str. med dem i fly).
Det er umuligt at parkere i umiddelbar nærhed af hotellet, men ca. 6-700 meter derfra er overvåget P-plads, ved stranden. Morgenmaden er lever bestemt op til den dårlige standart, meget småt udvalg, tørt brød, kold kaffe, varm juice og vacum pakket diverse. Receptionen kan INTET engelsk. Hotellet ligger midt i hovedgaden med dertil tilhørende liv og trafik og masser af hyggelige små restauranter lige udenfor døren.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map