Sanremo, Ligurien Festival della Canzone Italiana

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En opmærksom fan har måske bemærket, at Italien ikke har den store tradition for at deltage i det internationale Melodi Grand Prix. Det er der en god grund til. Italien har nemlig sin helt egen sangkonkurrence, som er ganske betydningsfuld for mange italienere.

Festivalen

Il Festival della canzone italiana, som festivalen kaldes i Italien, så dagens lys for første gang tilbage i 1951 i Teatro Ariston i den norditalienske kystby San Remo. Her har den fundet sted hvert år siden da. De første år blev konkurrencen transmitteret i radioen, men fra 1955 kom der billeder til lyden da festivalen blev transmitteret live på kanalen Rai Uno. Festivalen løber af stablen i februar måned, og foregår over flere dage. Flere berømte nationale og internationale personligheder ligger vejen forbi Teatro Ariston enten som gæster på scenen eller som tilskuere.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Mulighed for unge talenter

Festivalen i San Remo har givet et stort antal af unge talenter mulighed for at blive hørt. Bl.a. Andrea Bocelli, Eros Ramazotti og Laura Pausini er alle blevet opdaget i forbindelse med deres deltagelse i musikfestivalen. Festivalen kan også prale af at være inspirationskilden til det førnævnte internationale Grand Prix, Eurovision Song Contest.

Stemning og fest

Det er uhyre svært, for ikke at sige umuligt, at få billetter til selve festivalen, men vælger man at tage til San Remo i festivaldagene, vil man opleve masser af stemning og fest.

 
 

Anbefalinger til dig

Grand Hotel Continental

Tirrenia, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Ligurien

Hotel Rosa

Alassio

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Hotel Leopold

Moneglia

search map