Sanremo, Ligurien Festival della Canzone Italiana

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Festivalen

Il Festival della canzone italiana, som festivalen kaldes i Italien, så dagens lys for første gang tilbage i 1951 i Teatro Ariston i den norditalienske kystby San Remo. Her har den fundet sted hvert år siden da. De første år blev konkurrencen transmitteret i radioen, men fra 1955 kom der billeder til lyden da festivalen blev transmitteret live på kanalen Rai Uno. Festivalen løber af stablen i februar måned, og foregår over flere dage. Flere berømte nationale og internationale personligheder ligger vejen forbi Teatro Ariston enten som gæster på scenen eller som tilskuere.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Mulighed for unge talenter

Festivalen i San Remo har givet et stort antal af unge talenter mulighed for at blive hørt. Bl.a. Andrea Bocelli, Eros Ramazotti og Laura Pausini er alle blevet opdaget i forbindelse med deres deltagelse i musikfestivalen. Festivalen kan også prale af at være inspirationskilden til det førnævnte internationale Grand Prix, Eurovision Song Contest.

Stemning og fest

Det er uhyre svært, for ikke at sige umuligt, at få billetter til selve festivalen, men vælger man at tage til San Remo i festivaldagene, vil man opleve masser af stemning og fest.

 
search map