Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Torvepladser og snoede gader

Byen ligger mellem Ventimiglia og Imperia ved indløbet mellem Capo Nero og Capo Verde på den Liguriske riviera. Sanremo har en ny og en gammel bydel. Den gamle bydel La Pigna, der med en snert af middelalderen er karaktiseret af sine stenhuse, stejle gader, overdækkede passager og små torvepladser.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Badeby med det hele

Den nye del er oprindeligt en gammel fiskelandsby, der i dag er forvandlet til et elegant og verdenskendt baderesort. Byen, der nok mest er kendt for at lægge rammer til den nationale musikfestival, Il festival della canzone italiana har et rigt forretningsliv og lever hovedsageligt af turismen. Året rundt byder byen sine gæster velkommen med sine mangfoldige udbud af shows og forlystelser. Sanremo byder også på kunst, kultur og sport: fiskeri, dykning, windsurfing, golf, ridning og meget mere. Med andre ord er der tale om en badeby, der har det hele. Langs stranden løber en flot cykelsti, der med et forløb på ca. 50 km forbinder Sanremo med mange af sine nabobyer.

Læs mere om Sanremo

Derudover har området et unikt klima, der er særligt gunstigt for dyrkningen af de smukkeste blomster - et andet af byens varemærker.

Skjul teksten
 
 
search map