Anmeldelser af Hotel San Terenzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel San Terenzo

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Terenzo som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Terenzo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lækker beliggenhed, så kommer du ikke tættere på vandet.

Cinque Terre som feriedestination

Tag en sejltur fra Lerici til Portonevere og måske videre til cinque terre. Det er 5 stjernet Italien. Smukt og betagende.

Hotel San Terenzo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel San Terenzo
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Lille hyggeligt hotel

Fine værelser med fantastisk udsigt. Den eneste ulempe er, at man ikke har adgang til stranden og badning fra hotellets terrasse uden at passere gennem hotellet og betale for at bade.

Hotel San Terenzo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Havde fået fuldt point hvis hotellet havde haft adgang til stranden.
 
Selve indkvarteringen på Hotel San Terenzo
Dobbeltværelse m. havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Marcus og kone fra Sverige boede på Hotel San Terenzo i San Terenzo di Lerici fra den 6. til 10. september 2012. Inden da boede de på Le Ville Relais i La Spezia.

Vi valgte Italien som destination for vores bryllupsrejse. Efter tips om såvel område som hotel fra In-Italia, reserverede vi to hoteller i omegnen af La Spezia.

Under rejsens anden halvdel boede vi på Hotel San Terenzo. Lille hotel, men med adgang til et stort område langs havet med en lille sandstrand samt andre badepladser og en dejlig mole. Vi havde desværre glemt at reservere et værelse med havudsigt, hvilket jeg vil anbefale. Var nogle rigtig dejlige dage ved havet og afslappende aftener på de nærliggende restauranter. Vi havde bil hele ugen, og jeg synes, det er et stort plus. Når I er i området så glem ikke at tage på en udflugt til Lucca som er en gammel og smuk by omkring 30 minutter fra La Spezia.

De første nætter boede vi på Le Ville Relais. Charmerende og intimt lille hotel beliggende ved afslutningen af vejen op af en klippevæg. Meget venlig behandling fra første øjeblik og en fantastisk udsigt over havet og La Spezia. Tog på et par udflugter i løbet af dagene til blandt andre Cinque Terre og andre hyggelige landsbyer langs kysten samt en interessant vingård efter tips fra hotellet. Ser allerede ser frem til næste tur til Italien, og vi vil helt sikkert også kontakte In-italia da.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map