Hotel i San Terenzo di Lerici i Cinque Terre

Hotel San Terenzo

Udsigten fra hotellet til deres private strand Solvogne med udsigt til landsbyen San Terenzo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel San Terenzo er et vaskeægte strandhotel. Hotellet er nemlig den stolte indehaver af en sjældenhed i dette område: en gylden sandstrand! Derudover markerer de sig med panoramisk havudsigt, badebro, enorm tagterrasse og mange indvendige faciliteter. Og med blot ca. 200 m til San Terenzo og ca. 1 km til den større by Lerici synes dette hotel at ligge i et paradisisk smørhul lige midt imellem områdets to prydelige forsvarstårne. La Spezia ligger ca. 10 km væk.

Ydre faciliteter

Hotel San Terenzo har plads til alle: nyd solen enten på den enorme tagterrasse, på badebroen, på sandstranden, på græsplænen eller på en af de mange andre solterrasser. Tagterrassen kan frit benyttes, mens parasol og to liggestole de andre steder kan benyttes mod tillæg. Desuden udlejes der cykler og både på hotellet, og der ligger en 9-hullers golfbane inden for gåafstand.

Læs mere om Hotel San Terenzo

Indre faciliteter

Indvendig spænder faciliteterne over reception, bar, elevator, internetpoint, tv-stue og restaurant, hvor der serveres morgenmad (buffet), der kan indtages ude eller inde. Om aftenen kan man enten benytte hotellets restaurant, en af de tre i nærområdet eller alternativt er der et bredt udvalg i Lerici og ellers i La Spezia, Portovenere og Cinque Terre. Hotellets gratis parkeringsplads ligger ca. 600 m herfra.

Værelse
- Disse 5 standardværelser har ikke balkon/havudsigt, men vender ud mod den nye strandpromenade, som forbinder San Terenzo med Lerici. Alle værelser har aircondition, wi-fi (fungerer bedst i hotellets centrale del og ellers i fællesområderne), lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Et enkelt af værelserne har plads til en ekstra opredning for et barn til og med 17 år. Her er ingen firesengsværelser. Hotellets egentlige styrke er beliggenheden, udsigten og strandservicen mere end selve værelsernes indretning.
Værelse med terrasse og havudsigt
- Disse 9 vestvendte værelser har alle møbleret terrasse med udsigt over bugten. Alle værelser har aircondition, wi-fi (fungerer bedst i hotellets centrale del og ellers i fællesområderne), lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Tre af værelserne har plads til en ekstra opredning til og med 17 år. Her er ingen firesengsværelser. Hotellets egentlige styrke er beliggenheden, udsigten og strandservicen mere end selve værelsernes indretning.

Værelserne på Hotel San Terenzo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map