Hotel i San Terenzo di Lerici i Cinque Terre

Hotel San Terenzo

Udsigten fra hotellet til deres private strand Solvogne med udsigt til landsbyen San Terenzo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel San Terenzo er et vaskeægte strandhotel. Hotellet er nemlig den stolte indehaver af en sjældenhed i dette område: en gylden sandstrand! Derudover markerer de sig med panoramisk havudsigt, badebro, enorm tagterrasse og mange indvendige faciliteter. Og med blot ca. 200 m til San Terenzo og ca. 1 km til den større by Lerici synes dette hotel at ligge i et paradisisk smørhul lige midt imellem områdets to prydelige forsvarstårne. La Spezia ligger ca. 10 km væk.

Ydre faciliteter

Hotel San Terenzo har plads til alle: nyd solen enten på den enorme tagterrasse, på badebroen, på sandstranden, på græsplænen eller på en af de mange andre solterrasser. Tagterrassen kan frit benyttes, mens parasol og to liggestole de andre steder kan benyttes mod tillæg. Desuden udlejes der cykler og både på hotellet, og der ligger en 9-hullers golfbane inden for gåafstand.

Læs mere om Hotel San Terenzo

Indre faciliteter

Indvendig spænder faciliteterne over reception, bar, elevator, internetpoint, tv-stue og restaurant, hvor der serveres morgenmad (buffet), der kan indtages ude eller inde. Om aftenen kan man enten benytte hotellets restaurant, en af de tre i nærområdet eller alternativt er der et bredt udvalg i Lerici og ellers i La Spezia, Portovenere og Cinque Terre. Hotellets gratis parkeringsplads ligger ca. 600 m herfra.

Værelse
- Disse 5 standardværelser har ikke balkon/havudsigt, men vender ud mod den nye strandpromenade, som forbinder San Terenzo med Lerici. Alle værelser har aircondition, wi-fi (fungerer bedst i hotellets centrale del og ellers i fællesområderne), lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Et enkelt af værelserne har plads til en ekstra opredning for et barn til og med 17 år. Her er ingen firesengsværelser. Hotellets egentlige styrke er beliggenheden, udsigten og strandservicen mere end selve værelsernes indretning.
Værelse med terrasse og havudsigt
- Disse 9 vestvendte værelser har alle møbleret terrasse med udsigt over bugten. Alle værelser har aircondition, wi-fi (fungerer bedst i hotellets centrale del og ellers i fællesområderne), lcd sat-tv, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Tre af værelserne har plads til en ekstra opredning til og med 17 år. Her er ingen firesengsværelser. Hotellets egentlige styrke er beliggenheden, udsigten og strandservicen mere end selve værelsernes indretning.

Værelserne på Hotel San Terenzo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel San Terenzo

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Terenzo som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Terenzo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel San Terenzo

Lækker beliggenhed, så kommer du ikke tættere på vandet.

Læs mere

Lille hyggeligt hotel

Fine værelser med fantastisk udsigt. Den eneste ulempe er, at man ikke har adgang til stranden og badning fra hotellets terrasse uden at passere gennem hotellet og betale for at bade.

Læs mere

Marcus og kone fra Sverige boede på Hotel San Terenzo i San Terenzo di Lerici fra den 6. til 10. september 2012. Inden da boede de på Le Ville Relais i La Spezia.

Vi valgte Italien som destination for vores bryllupsrejse. Efter tips om såvel område som hotel fra In-Italia, reserverede vi to hoteller i omegnen af La Spezia.

Under rejsens anden halvdel boede vi på Hotel San Terenzo. Lille hotel, men med adgang til et stort område langs havet med en lille sandstrand samt andre badepladser og en dejlig mole. Vi havde desværre glemt at reservere et værelse med havudsigt, hvilket jeg vil anbefale. Var nogle rigtig dejlige dage ved havet og afslappende aftener på de nærliggende restauranter. Vi havde bil hele ugen, og jeg synes, det er et stort plus. Når I er i området så glem ikke at tage på en udflugt til Lucca som er en gammel og smuk by omkring 30 minutter fra La Spezia.

De første nætter boede vi på Le Ville Relais. Charmerende og intimt lille hotel beliggende ved afslutningen af vejen op af en klippevæg. Meget venlig behandling fra første øjeblik og en fantastisk udsigt over havet og La Spezia. Tog på et par udflugter i løbet af dagene til blandt andre Cinque Terre og andre hyggelige landsbyer langs kysten samt en interessant vingård efter tips fra hotellet. Ser allerede ser frem til næste tur til Italien, og vi vil helt sikkert også kontakte In-italia da.

Læs mere
 
search map