Feriebolig i San Terenzo di Lerici i Cinque Terre

Baia Blu Residence

Den smukkeste sandbugt venter dig Skønne ferielejligheder i det grønne, tæt på stranden Der er også tænkt på de små Her fornemmes afstanden fra Residence Baia Blu og til stranden og poolen
 
Baia Blu Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Baia Blu Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Terenzo di Lerici og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her får du alt, hvad du kan drømme om: Fantastiske naturscenarier og ferielejligheder med aircondition, wi-fi (overalt), opvaskemaskine og vaskemaskine til at gøre opholdet bekvemmeligt. Der er derudover ikke krav om fast skiftedag i højsæsonen, hvilket gør det nemmere at planlægge for dig - og du kan tilmed opholde dig færre end 7 dage. Baia Blu Residence tilbyder virkelig mange fordele. Der er gratis parkering på stedet - samt en lille legeplads til de mindste.

Besøg en af Liguriens smukkeste strande

Baia Blu-bugten ligger blot ca. 300 m fra Baia Blu Residence. Turen kan I tilbagelægge til fods (bemærk stigningen når I skal retur) eller med stedets shuttlebus, som kører på faste tidspunkter i løbet af dagen (denne er gratis). Nede på stranden er der en lille offentlig del, som der er gratis adgang til - og ellers betales der for adgang til poolen og den del af stranden med strandservice (parasol og liggestole). Lidoen og Baia Blu Residence er to uafhængige enheder, men de samarbejder - og gæsterne på Baia Blu Residence får adgang til pool og strandservice til en rabatpris. Der er både pool med havudsigt, børnepool, snackbar og pizzeria. Selvom lagunen ligger som en ganske hemmeligt gemmested, så er stedet alligevel velbesøgt i højsommeren, da mange lokale søger herned.

Nyd godt af lokalområdet

Ud over en bar på selve stedet og et pizzeria og en snackbar nede på stranden, så ligger byerne SanTerenzo og Lerici også inden for særdeles rimelig afstand. I kan rent faktisk gå til San Terenzo ad nogle stier - og der er ca. 1 km - og og yderligere 1 km til Lerici, som er forbundet med San Terenzo med en strandpromenade. Denne promenadetur er meget malerisk. Fra Lerici kan I sejle til både Portovenere og byerne i Cinque Terre. Alternativt kan I køre ind til togstationen i La Spezia (ca. 9 km) og parkere og taget til Cinque Terre, blot 6 minutter til den første by, Riomaggiore. Hvis I skal handle, så ligger der et supermarked (EuroSpin) ca. 700 m væk - og ellers er der et væld af supermarkeder (og et storcenter inde i La Spezia (ca. 9 km væk).

Lejlighederne på Baia Blu Residence

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon / terrasse / have)

De 44 lejligheder ligger spredt i fire blokke, alle tæt på receptionen. De består alle af et soveværelse med dobbeltseng. et opholdsrum med køkkenhjørne og to ekstra sovepladser (enten dobbeltsovesofa eller køjeseng) samt badeværelse med toilet og bruser. Køkkenhjørnet er udstyret med mrkrobølgeovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Der er desuden vaskemaskine, aircondition, wi-fi og lcd sat-tv. Afstanden ned til haven er ca. 300 m og nogle af lejligheder ligger, så de har lidt havudsigt mens andre bare har udsigt til omgivelserne, der er kønne og grønne. De har alle et privat udeområde, som kan være enten balkon, terrasse eller have. Balkonerne kan fx have et cafébord og to stole, mens terrasserne og haverne kan være mere rummelige.

 
 
search map