Anmeldelser af Residence La Meridiana

 
Residence La Meridiana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Meridiana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Bartolomeo al Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence La Meridiana

Læs personlige anmeldelser af Residence La Meridiana som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence La Meridiana. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Orla og familie fra Fredericia boede på Residence La Meridiana i San Bartolomeo al Mare fra d. 30. juni til d. 7. juli 2012.

Vi var på Residence La Meridiana i San Bartolomeo al Mare fra 30/6 – 7/7 2012.
2 Voksne og 2 teenagere.
Lækkert sted, med stor terrasse til lejligheden med liggestole på terrassen.
Lidt afstand til poolen, så der er helt ro, men ikke længere end at ungerne selv kan gå til og fra.
Vi kan anbefale en tur til Monaco når man er i området, ligeledes Imperia er en flot by.
Gågaden i nabobyen Diano Marina er klart et besøg værd, da der ikke er ret mange forretninger i San Bartolomeo.
Det er 2. Gang vi er der og ikke sidste gang ;o)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Orla og Anjia boede på Residence La Meridiana i San Bartolomeo al Mare fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Super flotte omgivelser og kan klart anbefales. Residence La Meridiana har rigtig lækre store lejligheder og super med liggestole på egen terrasse/have. Fin service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Carsten og familie fra Dragør boede på Residence La Meridiana i San Bartolomeo al Mare fra d. 4. til d. 17. april 2009.

Vi har været der flere gange efterhånden Alt fungerede fint også denne gang. Lejligheden var opgraderet med TV samt ny sofa.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Mikkel, Bjarne og Winnie fra Brørup boede på Residence La Meridiana i San Bartolomeo al Mare fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Her kneb det lidt med at finde det positive frem. Placeringen af lejlighederne var så langt væk fra vandet, som vi næsten kunne komme i byen. I en trist bydel, en trist by i det hele taget, skulle det vise sig. Vi havde en forventning om, at en by ved Rivieraen var mere mondæn. Denne by er trist, beskidt, der er mange lukkede butikker og restauranter, som gør bybilledet kedeligt.
Vores lejlighed var ok, men heller ikke mere end det. Balkonen var så lille, at vi ikke engang tre mand kunne sidde derude. Så det med at sidde ude og spise, det måtte vi droppe. Rengøringen var så som så. Poolområdet var ok, men det bør nok fremgå af jeres beskrivelse lidt mere tydeligt, at det absolut ikke er et sted for en familie med teenagere. Der sker for lidt, og der er langt til noget som helst.
Det var svært at få kontakt til "receptionen" med den korte åbningstid. En aften var hele komplekset uden strøm i et par timer inden der skete noget.
Der bør være bedre opsyn med lejlighederne og nemmere at få kontakt til de ansvarlige. Vi føler, at vi har givet for mange penge for denne uge, det var lidt øv, øv.
Den atmosfære man kunne finde i nærheden, var i den lille landsby på bjerget med den meget smukke kirke. Her var utroligt fascinerende og en smuk udsigt over havet.
Vi vil gerne give ros til kontoret i Danmark. Selvom vi var sent ude så har vi fået superhjælp, og hurtig hjælp til at finde noget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Torben og rejseselskab fra Roskilde boede på Residence La Meridiana i San Bartolomeo al Mare fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Alt i alt synes vi, at vi havde en rigtig god uge i San Bartolomeo al Mare, vejret var godt, swimmingpoolen var god (man bliver dog noget grøn, hvis man opholder sig for længe i den), den Italienske mad er god. Drypstenshulen i nærheden (jeg tror 20 min. derfra) er en rigtig god oplevelse. Og på vejen hjem kørte vi forbi Genova og så Genova's rigtige italienske gader og deres akvarium, hvilket også var en rigtig god dag. De små butikker i San Bartolomeo al Mare er også ganske dejlige at gå og shoppe mad i. Og vi blev normalt også mødt med stor imødekommenhed, når vi kom ind på en restaurant også selvom vi havde vores lille hund med. Og så er isen og maden i Italien jo lidt bedre end herhjemme ;-)
Lejligheden var okay, men ikke den bedste udsigt, hvilket nok kan forsvares med, at vi var ret sent ude med vores bestilling. Der manglede en proptrækker i lejligheden, hvilket jo ikke er så godt, når man er i Italien ;-) Lejlighedens størrelse passede fint til os 5 og en lille hund.
Det var et minus at pool-manden ikke ville have vores hund ved poolen - dog lidt forståeligt, da vores havde det med at gø af nogle af børnene, der løb rundt om poolen.
Parkering i San Bartolomeo al Mare-området, når man skulle ud og spise om aftenen, er ikke let, så regn med at holde 5 min. gang fra hvor du skal spise, evt gå, hvilket sagtens kan lade sig gøre.
Man skal huske at det tager ganske lang tid at komme til San Bartolemeo al Mare fra Danmark - vi brugte 22 timer - hvilket kan gøres lidt hurtigere , men vi havde f.eks behov for at lufte hunden engang i mellem, og jeg kom også til at køre lidt forkert mod St. Anton i Østrig. Det er ikke smart at ramme motorvejen ved Milano i myldretiden og der skal også beregnes noget tid ved grænsen mellem Schweiz og Italien. På hjemvejen valgte vi at blive et par dage i Oberstaufen i de Tyske alper - hvilket varmt kan anbefales som afveksling til det Italienske - flotte vandreture i bjergene og 27 grader i 700 meters højde. Og hjemkøreturen bliver ikke så voldsom.
Vi har været glade for at opleve Ligurien, hvor bjergene ligger tæt ved vandet, hvilket også gør det til et sted, der ikke helt ligner noget andet sted vi har været. San Bartolomeo al Mare kan nogle steder godt virke lidt 'slummet' med dens lidt beskidte campingpladser, men ikke noget der påvirker helhedsindtrykket af ferien så meget.
Italienerne har vi kun oplevet som et meget venligt og imødekommende folk - vi kom f.eks næsten hver dag i en bestemt af de små madbutikker på San Bartolomeos hovedgade, og vi blev hver dag modtaget med hjælp og nogle gange slikpind til den mindste, også selvom de kun kunne Italiensk - hvilket oftest kun gjorde kommunikationen sjovere.

Og så lad være med at køre din 7 år gamle bil for hårdt, man kommer ikke meget før frem , og det kan bliver rigtigt dyrt, hvis man som det sidste på turen smadrer motoren på sin bil !!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 3 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Mogens fra Bramming boede på Residence La Meridiana i San Bartolomeo al Mare fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

vi har været utrolig glade for ferien og lejligheden. Det har til fulde opfyldt vores forventninger. Jeg har nogle kommentarer og tips:

Lejligheden er stor og rummelig, og der er hvad der skal være. Køkkenet er godt udstyret, dog skal man lige huske en lighter til gaskomfuret. Poolområdet er fantastisk. Dejlig by og strandpromenade. Mange gode supermarkeder. Restauranter kunne der godt være flere af, men ellers kan man jo bare tage til nabobyerne. For eksempel Diano, som er næste by mod vest. Her er der også gode indkøbsmuligheder.

Turen derned og hjem:
Området er dejligt, men det er en lang vej at køre, så vores oplevelse er: at KAN man afse penge til at flyve, er det en fordel. Hvis man som os kørte i egen bil, anbefaler vi en overnatning i sydtyskland. Vi kørte over Schweiz derned, det er en smuk rute, men meget bjergrig, og da der ikke er motorvej over passene selvom det er angivet på kortene, må man regne med en hel dag til rejsen fra sydtyskland og til San Bartolomeo. Man skal være på stedets reception inden kl. 18.30. hvilket er vanskeligt at nå, dersom man ikke kommer meget tidligt "ud af fjerene" om morgenen på overnatningsstedet. Vi var 9½ timer om det sidste stykke. Vejafgifterne er i øvrigt små i Italien. På turen hjem kørte vi over Frankrig i ét stræk. Dette kan ikke anbefales. Man må sætte tid af til kø og måske dårligt vejr. Vi oplevede begge dele, så turen den vej tog os 26 timer non stop. Vejafgifterne i Frankrig er horrible.

Til sidst lige et tips til de lyshårede:
Da der skal bruges badehætte i Italienske sw. pools, så køb den hjemmefra og vælg en af plastic. Disse er vandtætte i modsætning til dem af stof som sælges lokalt. Det ser måske ikke så smart ud, men problemet er at i nogle pools bruger man et kobberbaseret anti-algemiddel som kan grønfarve håret, og det er meget vanskeligt at fjerne. Det kan ikke vaskes ud af håret med alm. shampoo. Vores datter er hvidhåret, brugte en badehætte af stof og fik grønt hår, vi måtte investere i et dyrt middel til at fjerne det. Vores søn er også lyshåret, men han brugte en plasticbadehætte vi havde købt i Danmark, og fik ikke problemet. Håber andre kan have gavn af dette råd.

Alt i alt et dejligt sted at være. Ikke mange udenlandske turister på stedet, mest Italienere, det var rigtig hyggeligt. Husk i øvrigt parløren, kun de færreste lokale taler tysk og engelsk. Forsøger man sig med lidt Italiensk lyser folk op med et stort smil.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map