Feriebolig i San Bartolomeo al Mare i Ligurien

Residence La Meridiana

 
Residence La Meridiana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Meridiana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Bartolomeo al Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence La Meridiana er et feriekompleks beliggende i et roligt område, 700 meter fra stranden og 600 meter fra San Bartolomeos centrum.

På stedet findes reception, bar, have, lille legeplads, hyggeligt poolområde med et 25 x 10 meter stort svømmebassin for voksne samt børnebassin - bemærk at man skal gå over en (mindre) vej for at komme til poolområdet, det er obligatorisk at benytte badehætte. Mod betaling kan man benytte sig af tennis, parkeringsplads eller garage samt parasoller og liggestole ved bassinerne.

Læs mere om Residence La Meridiana

Lejlighederne ligger i flere ejendomme, der er ca. 30 år gamle. Alle lejligheder er udstyret med varmeanlæg, balkon eller terrasse og satellit-tv.

Lejlighederne på Residence La Meridiana

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser - type A3

Lejlighederne er på ca. 25 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa samt ekstra seng, badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt balkon eller terrasse.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser - type B4

Lejlighederne er på ca. 33 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt balkon eller terrasse.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser - type B5

Lejlighederne er på ca. 37 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt balkon eller terrasse. Den femte seng står enten i stuen, i soveværelset eller på gangen.

Skjul teksten
 
 
search map