Feriebolig i San Bartolomeo al Mare i Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

Den store pool ved restauranten Børnepool
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her i bakkerne i udkanten af San Bartolomeo al Mare kan du drage nytte af at bo i kort afstand fra motorvejsafkørslen, men uden at kunne se motorvejen fra selve stedet. Du bor altså i grønne omgivelser, men stadig ikke isoleret - og tæt på sommerliv og badeliv.

Tæt på havet

Bydelen Rovere finder du i badebyen San Bartolomeo al Mare på Den italienske riviera. Havet og stranden ligger i behagelig gåafstand, blot ca. 800 m væk (der er ikke fortov langs den snoede vej). Residence Il Borgo della Rovere har en rabataftale med lidoen Bagni Medusa, hvor du som gæst kan leje solsenge og parasoller. Det er også her, at du finder strandpromenaden med butikker og restaurationsliv. Hvis du ønsker mere idyl, så ligger den meget smukke landsby Cervo blot ca. 2 km væk mod øst, mens Diano Marina med sit lidt større udbud af handel og en gågade også ligger ca. 2 km væk, men i modsat retning. De nærmeste madbutikker ligger ca. 500 m væk. Endnu en grund til at lade bilen stå, når du først er ankommet, er, at der er en shuttlebus mellem stranden og hotellet som kører på faste tidspunkter i løbet af dagen. Denne service skal forudbestilles, og du betaler på stedet. 

Mange gode faciliteter til dig og din familie

På den anden side af vejen ligger poolområdet med hele to pools, som deles med et søsterhotel. Her er både pool og separat børnepool. Som en tiltrængt forfriskning på en sommerdag så er det muligt at købe drikkevarer, is og en let frokost i højsæsonen ved poolen. Det er også her ved poolområdet du finder restauranten La Femme, som primært serverer havets herligheder, men de har også mere 'jordnære' retter på menukortet. I restauranten venter der en stemningsfuld oplevelse med en fin udsigt over poolen og omgivelserne. Ud over pool og restaurant, så finder du også en tennisbane, en legeplads til de små og vaskeri og strygerum. Hvis du ønsker frisk brød til morgenmad, så kan du bestille brød, focaccia og croissanter i receptionen.

Du bor i lejlighed med køkkenhjørne.

Lejligheden har et soveværelse og en stue, du kan vælge lejlighed til 4 og 5 personer. Bruges sovesofaen i køkken/alrummet så bliver pladsen naturligvis mindre. Du kan også vælge mellem balkon eller terrasse/have. Terrassens udforming kan variere både med hensyn til størrelse, udformning samt udsigt. Fra visse terrasser (ofte på de øverste etager) er der begrænset udsigt, da de er afskærmet med mure i stedet for altangitre. Lejlighederne kan ligge i stuen, på første sal eller på anden sal og er fordelt i tre forskellige bygninger. Codice CITR-CAV-0009

Læs om lejlighederne på Residence Il Borgo della Rovere

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Il Borgo della Rovere

Læs personlige anmeldelser af Residence Il Borgo della Rovere som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Il Borgo della Rovere. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Il Borgo della Rovere

God beliggenhed

Meget fin og ren lejlighed med stor balkon.Venligt personale og god beliggenhed på trods af ti minutters gang til Strandpromenaden.
Minus var. at vi ikke fik gang i wifi i løbet af ugen, at vi virkelig savnede A/C og at man skulle have badehætte på i poolen.

Læs mere

Alletiders ferie !

Vi har i hvert fald lært, at billeder ikke stemmer overens med virkeligheden ( det vidste vi nu godt nok i forvejen :-) ). Troede Poolen var på Residence Il Borgo della Rovere, men man skal lige bevæge sig over "gaden", hvilket også er til at leve med.... der er også lidt længere til stranden end oplyst, ca 900 mtr.

Læs mere

gode og dårlige oplevelser

Vores lejlighed havde alt det, der var behov for til en ferie. God plads, køkkenudstyr tilfredsstillende, fint soverum og en kæmpe terrasse og have.
Desværre betalte vi rengøring både hjemmefra og blev igen opkrævet på Il Borgo. Altså 2 gange.
Det ødelægger meget af feriehumøret, da vi ellers synes godt om det hele!!!

Læs mere
 
search map