Feriebolig i San Bartolomeo al Mare i Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

Den store pool ved restauranten Børnepool
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her i bakkerne i udkanten af San Bartolomeo al Mare kan I drage nytte af at bo i kort afstand fra motorvejsafkørslen, men uden at kunne høre eller se motorvejen fra selve stedet. I bor altså i rolige omgivelser, men stadig ikke isoleret - og tæt på sommerliv og badeliv.

Hvor er vi?

Svaret er bydelen Rovere i badebyen San Bartolomeo al Mare på Den italienske riviera. Havet og stranden ligger i behagelig gåafstand, blot ca. 800 m væk. Residence Il Borgo della Rovere har en rabataftale med lidoen Bagni Medusa, hvor I som gæster kan leje strandservice. Det er også her, at I finder strandpromenaden med butikker og restaurationsliv. Hvis I ønsker mere idyl, så ligger den meget smukke landsby Cervo blot ca. 2 km væk mod øst, mens Diano Marina med sit lidt større udbud af handel og en gågade også ligger ca. 2 km væk. De nærmeste supermarkeder ligger ca. 500 m væk. Endnu en grund til at lade bilen stå, når I først er ankommet, er, at der er en gratis shuttlebus, som kører i pendulfart til stranden på faste tidspunkter i løbet af dagen. Denne service er ganske gratis for gæsterne på stedet.

Mange gode faciliteter til dig og din familie

På den anden side af den ubefærdede og stille villavej ligger poolområdet med hele to pools, som deles med en nabo-residence. Her er både pool og separat børnepool. Som en tiltrængt forfriskning på en sommerdag så er det muligt at købe drikkevarer, is og en let frokost i højsæsonen ved poolen. Det er også her ved poolområdet I finder restauranten La Femme, som primært serverer havets herligheder, men de har også mere 'jordnære' retter på menukortet. I restauranten venter der jer en stemningsfuld oplevelse med en fin udsigt over poolen og omgivelserne. Som gæst på Residence Il Borgo della Rovere får I rabat, når I spiser i restauranten. Ud over pool og restaurant, så finder I også en tennisbane, en legeplads til de små og vaskeri og strygerum. Hvis I ønsker frisk brød til morgenmad, så kan man bestille brød, focaccia og croissanter i receptionen.

Lejlighederne på Residence Il Borgo della Rovere

Toværelseslejlighed B4 med 4 sovepladser (med balkon)

Disse lejligheder på ca. 33-37 m² består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med køkkenhjørne (4 gasblus og køleskab) og dobbeltsovesofa samt badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har alle balkon på ca. 5 m². På balkonen vil der være cafébord og to stole, men ikke spiseplads til fire. Der er desuden wi-fi og lcd sat-tv.

Toværelseslejlighed B4 med 4 sovepladser (med terrasse el. have)

Disse lejligheder på ca. 33-37 m² består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med køkkenhjørne (4 gasblus og køleskab) og dobbeltsovesofa samt badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har alle terrasse eller have med spiseplads og liggestole. Der er desuden wi-fi og lcd sat-tv.

Toværelseslejlighed B5 med 5 sovepladser (med balkon)

Disse lejligheder på ca. 33-37 m² består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med køkkenhjørne (4 gasblus og køleskab) og dobbeltsovesofa samt badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har alle balkon på ca. 5 m². På balkonen vil der være cafébord og to stole, men ikke spiseplads til fem. Der er desuden wi-fi og lcd sat-tv. I disse lejligheder er der mulighed for en ekstra opredning til i alt fem personer.

Toværelseslejlighed B5 med 5 sovepladser (med terrasse el. have)

Disse lejligheder på ca. 33-37 m² består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med køkkenhjørne (4 gasblus og køleskab) og dobbeltsovesofa samt badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har alle terrasse eller have med spiseplads og liggestole. Der er desuden wi-fi og lcd sat-tv. I disse lejligheder er der mulighed for en ekstra opredning til i alt fem personer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Populært i Ligurien

search map