Hotel i San Bartolomeo al Mare i Ligurien

Hotel La Marina

De flotte sandstrande ligger blot ca. 200 m fra hotellet Udsigten mod havet fra tagterrassen Børnevenlig badelokalitet Reception Udsigten mod havet fra tagterrassen Hotellets restaurant Et af værelserne med balkon Udsigten fra værelserne med balkon
 
Hotel La Marina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Marina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Bartolomeo al Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er dømt vellykket sommerferie på den Italienske Riviera, når du vælger at bo i San Bartolomeo al Mare. I kommer aldrig til at kede jer. Selv i nærområdet har du rigtig gode udflugtsmuligheder. Nabobyerne til San Bartolomeo ligger inden for 1-2 km og derfor inden for rimelig gåafstand. Diano Marina kan I søge henimod, hvis I ønsker lidt mere sommerferiestemning med flere spisesteder og natteliv - mens Cervo på den anden side er en fascinerende og harmonisk lille pastelfarvet kystby, der klynger sig til en bakketop.

Bo centralt i forhold til stranden og promenaden

Hotel La Marina ligger på en sidegade, der forbinder strandpromenaden med kystvejen Via Aurelia. Hotellet ligger ud til Via Aurelia - men på den rigtige side af vejen mod havet. Alle værelser har termoruder og kun ganske få vender ud mod vejen. Der er ca. 150 m ned til stranden - og endnu tættere til handelsliv. Nede på stranden har hotellet en rabataftale med tre forskellige lidoer - og ellers kan I vælge den offentlige strand, hvis I ikke ønsker strandservice.

Læs mere om Hotel La Marina

Altid mulighed for forfriskninger og måltider

Hotellet har en flot bar med separat indgang ude fra Via Aurelia. Derudover har hotellet en restaurant, der danner ramme om både morgenmad, frokost og aftensmad, så du behøver knap at bevæge dig, når du er sulten. Restauranten er lys og indbydende - og åben også for udefrakommende gæster, hvilket skaber noget stemning på hotellet. Måltiderne serveres enten som buffet eller ved bordet som a la carte. Restauranten har store vinduespartier, som på de lune dage kan åbnes for at få fornemmelse af at sidde udendørs. På hotellet er der desuden reception, elevator og wi-fi (dækker overalt).

Læs om værelserne på Hotel La Marina

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel La Marina

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Marina som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Marina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel La Marina

Bedømmelse af Hotel La Marina

Dejligt hotel med meget venligt og imødekommende personale. Personlig modtagelse.

Læs mere

Middel ophold på La Marina.

Ferien var tiltrængt efter en sommer i DK med møg dårligt vejr.
Vi havde en fantastisk solrig ferie på en dejlig strand.

Selve hotellet er et ganske ok hotel. Det ligger i middel kategorien da restaurant og deres udvalg af mad var rigtig fint! De er hjælpsomme i receptionen og forsøger så godt de kan - dog lidt udfordringer med engelsk sproget. Værelset og hotellet er meget slidt og trænger de fleste steder til en lille kærlig hånd. Lyset virkede ikke i lejligheden under hele opholdet andet end på badeværelset, men hva pokker vejret var godt så vi skulle jo også kun sove der. Angående parkeringsforhold kan jeg anbefale at tage fat i den lokale politistation og betale for fri parkering i en uge for 50 Euro da hotellet ikke kan have gæster holdene. Deres parkeringskælder rummer 5 parkeringspladser.

In Italia som bureau har jeg rost engang tidligere og gør det gerne igen.
Cathleen var en kæmpe stor hjælp i at vores rejse blev til noget så stor cadeu til jer/hende.

Læs mere
 
search map