Hotel i San Bartolomeo al Mare i Ligurien

Hotel La Marina

De flotte sandstrande ligger blot ca. 200 m fra hotellet Udsigten mod havet fra tagterrassen Børnevenlig badelokalitet Reception Udsigten mod havet fra tagterrassen Hotellets restaurant Et af værelserne med balkon Udsigten fra værelserne med balkon
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er dømt vellykket sommerferie på den Italienske Riviera, når du vælger at bo i San Bartolomeo al Mare. I kommer aldrig til at kede jer. Selv i nærområdet har du rigtig gode udflugtsmuligheder. Nabobyerne til San Bartolomeo ligger inden for 1-2 km og derfor inden for rimelig gåafstand. Diano Marina kan I søge henimod, hvis I ønsker lidt mere sommerferiestemning med flere spisesteder og natteliv - mens Cervo på den anden side er en fascinerende og harmonisk lille pastelfarvet kystby, der klynger sig til en bakketop.

Bo centralt i forhold til stranden og promenaden

Hotel La Marina ligger på en sidegade, der forbinder strandpromenaden med kystvejen Via Aurelia. Hotellet ligger ud til Via Aurelia - men på den rigtige side af vejen mod havet. Alle værelser har termoruder og kun ganske få vender ud mod vejen. Der er ca. 150 m ned til stranden - og endnu tættere til handelsliv. Nede på stranden har hotellet en rabataftale med tre forskellige lidoer - og ellers kan I vælge den offentlige strand, hvis I ikke ønsker strandservice.

Læs mere om Hotel La Marina

Altid mulighed for forfriskninger og måltider

Hotellet har en flot bar med separat indgang ude fra Via Aurelia. Derudover har hotellet en restaurant, der danner ramme om både morgenmad, frokost og aftensmad, så du behøver knap at bevæge dig, når du er sulten. Restauranten er lys og indbydende - og åben også for udefrakommende gæster, hvilket skaber noget stemning på hotellet. Måltiderne serveres enten som buffet eller ved bordet som a la carte. Restauranten har store vinduespartier, som på de lune dage kan åbnes for at få fornemmelse af at sidde udendørs. På hotellet er der desuden reception, elevator og wi-fi (dækker overalt).

Læs om værelserne på Hotel La Marina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Rosa

Alassio, Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Hotel Due Mari

Sestri Levante, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Villa Grassina

Pelago, Toscana

Hotel Corte Gondina

La Morra, Piemonte

Park Hotel Argento

Levanto, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map