Hotel i Rocchetta Nervina i Ligurien

Hotel Lago Bin

 
Hotel Lago Bin er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Lago Bin er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rocchetta Nervina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Lago Bin ligger tilpas langt væk fra kysten til at opleve Liguriens storslåede autencitet og smukke grønne bjerge - samtidig ligger det ca. 12 km fra havet og grænsebyen til Frankrig Ventimiglia og kun ca. 4 km fra middelalderbyen Dolceacqua. Her kan man om noget sted bo i fred og fordragelighed, da vejen kun fører til landsbyen Rocchetta Nervina (ca. 1 km længere fremme), og derfra findes kun vandrestier og naturscenarier. Kom og lyt til den brusende flod Barbaira og de syngende frøer!

Stor pool
Den store swimmingpool (17,5 x 10 m) og børnepool ligger smukt indrammet af de omkringliggende bjerge. Derudover finder man både tennisbane, bordtennis, cyklerudlejning, meget stor stemningsfuld have med grillplads og ligeledes stor gratis parkeringsplads til kunderne.

Læs mere om Hotel Lago Bin

Jagttrofæer og figenmarmelade
Vender man blikket indad, finder man i stueetagen på hotellet reception, elevator, opholdsstue, bar og stor restaurant med fin udsigt til de grønne bjerge. Her må man absolut ikke gå glip af deres pannacotta med figenmarmelade. Stueetagen er indrettet med familiens mange jagttrofæer i et mørkt interiør, der spiller fint sammen med beliggenheden: omgivet af skov med rigt dyreliv. Morgenmaden serveres som buffet i tilknytning til restauranten og kan indtages enten her eller udendørs på solrige dage. Hotellet fremstår generelt meget pænt - men ikke moderniseret.

Dobbeltværelse med balkon
- De 55 værelser har balkon, og de fleste vender ud mod den beroligende flod og de grønne bjerge, hvor man med held kan øjne et vildsvin. De har alle værdiboks, satellit-tv, minibar, elkedel, wi-fi (mod tillæg) og badeværelse med toilet og bruser. Enkelte værelser har plads til en ekstra opredning - firesengsværelser er ikke muligt, men der er mulighed for at få tilstødende værelser, som er forbundet med en dør.

NB. Det skal bemærkes, at der til tider forekommer sommerunderholdning i form af musik på udearealerne, og at dette kan fortsætte til 0:00-2.00 om natten. Ligeledes er stedet populært for afholdelse af bryllupper.

MINIMUMSOPHOLD FOR HALVPENSION: 3 NÆTTER

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Due Mari

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Cuccaro Club

Rocchetta di Vara, Ligurien

Castellaro Golf Resort

Castellaro, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map