Anmeldelser af Agriturismo Le Morghe

 
Agriturismo Le Morghe er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Le Morghe er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rocchetta Nervina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Le Morghe

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Le Morghe som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Le Morghe. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hanne og familie fra Værløse boede på Le Morghe i Rocchetta Nervina fra d. 9. til d. 17. juli 2010.

Det var et fint sted og det fungerede meget fint med poolen. Personligt er jeg ligeglad med larm, men det skal nok markeres lidt tydeligt med musikken fra hotellet som der jo faktisk er hver nat. Men som sagt jeg kan sagtens sove fra det så.. Den lille by er fin og ligeledes de lidt større byer længere væk. Jeg tror det er vigtigt at skrive i kørselsvejledningen at man ikke skal bruge gps-koordinater for så bliver man ført over verdens mindste og mest stejle vej over bjerget og hende på hotellet sagde at det havde hun hørt fra alle der bruger koordinaterne. Og vi har kørt meget i bjerge, men dette er den mindste og den er meget meget stejl.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Susan Wie og hendes familie fra Ejby boede på Le Morghe i Rocchetta Nervina fra d. 28. juni til d. 9. juli 2010.

Vi har haft en kanon ferie på "Le Morghe" nær Rochetta Nervina.

• Skønt naturigt område med vandløb og bjerg.
• Meget flotte gamle byer. Vi synes, at Dolceaqua var utrolig flot.
• Dejlige ferielejligheder. For os var det fint med den plads, som var i lejligheden.
• Søde og behjælpelige personer på hotellet. Både ved skranken og andre. (Vi løb ind i et lille problem med gaskomfuret. De var meget søde alle til at få styr det problemet igen, men selvfølgelig i italiener tempo. Vi tog det helt roligt).
• Flot og ren pool og område.
• Om aften nød vi musik fra hotellet. Det var super hyggeligt. Vi oplevede to store bryllupper.
• Vi havde en rigtig flot tur langs Nervina. Hvor vi så, hvordan folk lå på sten og nyd solen, samt bade i Nervina.
• Det var dejligt at bo lidt fra Middelhavet. Vi nød at møde den rolige og almindelige italiener i Rochetta Nervina. Vi hentede hver morgen brød hos den lille købmand i Rochetta. Og alligevel havde ikke ret langt det modne Italien langs Middelhavet, hvor man kunne handle i Supermarked'er, som vi kender. Vi handlede gerne på markederne.
• Vi nød alle de gode grøntsager og frugt, som er rigtig solmodne.

Vi kunne godt have tænkt os, at der i ferielejligehden have ligget lidt info om, hvad dage der var marked i de forskellige byer, samt hvor de lokale vingårder lå.
Disse oplysninger fik hos en vinhandler i Dolceaqua. Markedsdagene fik oplyst hos turistinfo'en i Dolceaqua.
I havde oplyst, at der var cykler man kunne låne. Cyklerne synes vi, at I skal slette. Min mand og søn lånte dem. De kørte 5 km, så måtte de trække tilbage, da den ene cykel var gået i stykker. Kranken var knækket. Den ene cykel har haft bedre dage.

Vi lejer igen gerne ferielejlighed igennem jer en anden gang og har også videre givet jeres hjemmeside til flere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Walther og rejsefælle fra Aalborg boede på Le Morghe i Rocchetta Nervina fra d. 11. til d. 13. oktober 2009.

Har I været glade for byen og området?
Baggrunden for vores besøg i Rochetta Nervina er at vi HAR købt et hus der. Vi lejede en lejlighed på Lago Bin hotellet i 3 dage indtil vores hus var indflytningsklart. Vi er allerede på denne uges ophold blevet helt vilde med byen og området. Det lykkedes dog mig (som er en erfaren bjergløber og hiker at fare vild på bjerget ovenfor byen hvilket indebar en 3 timers løbetur (ca. 20 km) i højder fra 300 moh til 1200 moh.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Lejlighederne er meget store og super rengjorte. Da vi ankom kl. 21 om aftenen stod der en flaske rødvin, et glas med kirsebær marmelade, en chokoladekage og nogle flasker vand til os. Vi havde hele komplekset for os selv trods det super fine vejr (23 grader og høj sol). Der var stille og meget smukt. Madrasserne bør dog skiftes til en hårdere og bedre kvalitet - hvis vi skal give et enkelt velmenende råd. Vi brugte et par timer midt på dagen ved poolen hvor personalet serverede kaffe og småkager for os. Poolen var dog lukket af idet højsæsonen var afsluttet. Hotellets restaurant har et spændende og rimeligt priset spisekort.

Har I tips til de næstkommende?
Pas på når i kører op ad den stejle adgangsvej til lejlighedernes fælles parkeringsplads. Kør ikke op med fuldt læsset bil og med alle passagerer. Vores bund og udstødning stødte kraftigt på i porten (men der skete ikke mere end det)
Selvom man selvfølgelig skal spise på hotellet ind imellem så prøv enten at køre den sidste km op ad bjerget til Rochetta Nervina der har 3 fantastiske restauranter til meget billige priser (den ene serverer fantastisk pizza til 7 euro og den anden en 5 retters turist menu til 15 euro). Den sidste restaurant, "Osteria" ligger på bagsiden af byen i en smal gyde. Den serverer en gourmet menu med lokale egnsspecialiteter til 25 euro.
ELLER tag ned til byen i dalen, Dolce Aqua som har mange restauranter og butikker.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
In-Italia har leveret en fantastisk service i betragtning af at vi blot reserverede en lejlighed over nettet til 2 overnatninger. Området er helt fantastisk og lokalbefolknigen (nu er vi jo så en del af den) meget venlige og afslappede. De fleste taler faktisk fransk (som os danskere )

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Flemming og familien fra Langå boede på Le Morghe i Rocchetta Nervina fra d. 18. til d. 23. juli 2009.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. Det gælder både alt det praktiske vedr. reservation og betaling (hjemmeside, mv. fungerer virkelig godt), lejligheden og området.

Lejlighedskomplekset ligger i gåafstand (ca. 1.5 km) fra Rocchetta Nervina. Der er tale om nogle meget velindrettede lejligheder med to store rum, et meget stort badeværelse samt en terrasse, hvor man kan spise. Det meste fungerede upåklageligt og de få mangler, der var (fx var der ikke gas på komfuret, da vi kom), blev udbedret med det samme. Området er skønt og vi nød meget at være væk fra den travle riviera. Der er flere små og meget hyggelige restauranter i Rocchetta Nervina og masser af muligheder for gåture og andre aktiviteter i området. Vi tilbragte fire dage på stedet, men kunne sagtens have brugt mere tid, så det er ikke usandsynligt, at vi vender tilbage på et tidspunkt.

NB: Eneste anke: hotellet (Lago Bin, red.) havde hver aften musikalsk underholdning på terrassen foran swimming poolen: skiftevis en mandlig og kvindelig sanger, der optrådte stort set uden publikum til kl. 23-24. Det virker unødvendigt og er temmelig støjende og ødelægger den ro og fred, jeg tror de fleste der kommer til Rocchetta leder efter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Flemming og familie fra Odder boede på Le Morghe i Rocchetta Nervina fra d. 27. juni til d. 11. juli 2009.

Denne tur til dette område i Italien har været en af vores bedste, vi har i de senere år rejst en del til Italien, og Ligurien var ikke på forhånd noget ønskeområde. Men hvilken natur og befolkning !!
Der er mange muligheder for oplevelser. Vi var så heldige at vi på forhånd havde valgt strandbeliggenheden fra, hvilket viste sig at være meget godt, da al transport typisk foregår langs byerne ved havet. Morgentrafikken kan være djævelsk.
Mortorvejen dertil er flot og velholdt, ikke særlig meget trafik, da den er relativ dyr at køre på, den består næsten kun af tunneller og broer, så den har været dyr at bygge.

Rocchetta Nervina er beliggende i baglandet ca. 12 km fra stranden, det er relativt nemt at finde. Området emmer af historie med masser af velholdte bykerner. Italiensk historen fra 13-14 tallet og fremad, Romerske visitkort er få.
Vi var på køreture rundt i området og kom ind på små og kringlede veje hvor adgangen til de højtbeliggende byer typisk var på en sporet veje med vigepladser. Området er præget af italiensk turisme, de cykler op og nedad bejergene.
Vi var ude at bade i bjergfloden ved Rocchetta, følg sidste vej/sti på venstre hånd inden broen i byen og gå opad floden indtil I finder den vandgyde som I synes ser godt ud - Vandet er koldt, men meget forfriskende.
Oppe i Rocchetta er der inde i byen et lille Almentaria som har alt til morgenmad og aftensmad, hvis man ikke gider at køre efter det - lille og lokal butik, åbner kl. 8.00. Den lokale befolkning er meget hjælpsom og en del af dem kan engelsk. Du skal ikke stå længe og se på et skilt førend en af de lokale vil høre om der er problemer.
Vi tog til Monaco med toget fra Ventimiglia, hvilket kan anbefales (ca. 50 kr. tur/retur pr. person) og overværede prologen til Tour de France, men de andre seværdigheder kan også anbefales.
Vi tog på vandretur en 18-20 km. fra Rocchetta og over til den franske grænse og tilbage igen, en rundtur hvor vi gik fra 300 m til 1100 m, husk rigelig med vand. Turen er afmærket med start i Rochetta, der er forskellige ruter. Generelt er det et godt vandreområde og turistkontoret i Dolceaqua kan være behjælpelig med turforslag. De flest ture er dog frem- og tilbage ruter eller flere dages vandreture. En del af den rute vi gik på var den gamle Military High Road, der er en vej bygget i 1000 meters højde på grænsen mellem Italien og Frankrig, den er nu åbnet op for offentligheden og anvendes af vandrere, Mountain bikere og Motor Cross turister.
En dag tog vi på grotte tur, hvilket også kan anbefales, der er flere at vælge imellem. Den vi valgte, Grotta di Toirano, havde samme dag åbnet op for en kirke der lå lige over grotten og hvor den lokale befolkning i flere århundrede havde søgt ly, når fjenden nærmerede sig.
Prøv at tage på tur i de gamle bycentre f.eks. San Remo og læg mærke hvordan husene yder beskyttelse mod pirater, det har ikke været nemt for dem at erobre byer, hvor husene er samlet henover hovedet på dem.

Selve ferielejligheden var luksus for os, der har været vant til mobile homes på diverse campingpladser. Flot modtagelse af personale der taler engelsk.
Vores bil er ikke en af de stærkeste(Renault Senic 1.6) og opkørelsen til ferielejligheden krævede at alle undtagen chaufføren forlod bilen, det er en meget stejl opkørsel med en fuld læsset bil. Efterfølgende anvendte vi parleringspladsen nede ved hotellet også fordi pladserne oppe ved lejlighederne krævede italienske parkeringsevner.
Vi ankom i begyndelsen af sæsonen og vi havde lidt problemer med at få gas og varmt vand igang, men de kæmpede for sagen og fra 2. dagen fungerede alt.
Det var en stor lejlighed på 55 m2, hvor vi 5 mennesker fordelte os, med 2 voksne i soveværelset, de 2 mindste børn (11 og 15 år) i stuen på sovesofa og den ældste (18 år) i forgangen med en ekstra opredning. Det fungerede godt især fordi vi havde en stor terasse, hvor vi opholdt os en stor del af tiden. fra tidlig morgen til sen aften (ligesom italierne selvom gør det).
Første uge havde vi 15 min. regn om eftermiddagen hvilket blot friskede luften op. Generelt oplevede vi (det gælder sikkert ikke alle danskere) en behagelig temperatur (ikke over 28 grader) i forhold til Toscana, Veneto, Rom og alle de andre steder vi har været. Det skyldes sikkert også, at det er en dal man bor i, hvor solen kommer frem lidt senere og går ned lidt før end vi har oplevet før.
At linned, toiletpapir og slutrengøring var inklusiv var bare godt, mellem 1. uge og 2.uge blev vores linned skiftet, ikke noget med at vi selv skulle hente og gøre det - flot service. Til lejligheden som ejes af hotellet var der adgang til anvendelse af hotellets faciliteter, hvilket betød at fodbold/tennis bane og svimmingpool var inklusiv. Første gang vi ankom kom livredderen og tilbød os håndlæder, svømmehætte og 1/2 liter vand hver, det med vandet forsvandt efter et par dage, måske var forskellen mellem hotellets egne gæster og os, men flot service var der. Svimmingpoolen er 2 delt, en til meget små børn og en til alle andre, den er lige dyb nok til børn mellem 9-12 år, men der er en masse svømmeudstyr man kan låne, så vi havde hvad vi skulle have. Masser af liggestole - ingen kamp om dem. En bar hvor man kan købe de mest nødvendige ting som is, kaffe, sodavand mindre frokostretter. Det fremgår klart at det er et hotel i den bedre kategori, med en historie bagved. Det har mange turister, der typisk rejser med et busselskab og hvor de er her 1-2 dage som et led i en tur langs Liguriens kyst. De omtalte fester med levende musik, var meget stemningsfyldte og kan ikke på nogen måde opfattes som støj. Der spilles populær musik fra 80'erne og 90'erne flere gange om ugen og kan fortsætte efter midnat, men på et rimeligt lydniveau (det er faktisk også lidt sjovt at høre en italier synge sange af f.eks. Billy Joel)

Ligurien er et område, vi helt klart gerne vil vende tilbage til, måske nærmere Genova. Vi troede vi kunne nå over til La Specia på en dag og tilbage, men selv med mortorvejen vil transporten tage 3 timer hver vej.
Afstandene er større i Italien.

Vi valgte at køre over Aosta dalen på vejen hjemad, hvilket vi ikke fortrød.
turen foregik via S20 fra Ventimiglia, gennem Frankrig og videre til Torino(en by der fint dækkede de forskellige familiemedlemmers shoppebehov).
Juventus butikken blev besøgt inden vi forsatte til Aosta, med en udflugt til Mont Blanc dagen efter, hvilket også var en fantastisk oplevelse, der bør være obligatorisk når man er kommet så langt.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Christine og familie fra Søborg boede på Le Morghe i Rocchetta Nervina fra d. 20. til d. 25. juni 2009.

Vi var glade for at bo på Le Morghe. Ud af fem stjerner vil vi give det 3. Området er utroligt flot og kuperet og de omkringliggende byer, inklusiv Rocchetta Nervina, er meget smukke. Vi kørte en tur til Pigna, der var en lille, lokal og meget smuk by. Derudover er Dolce Acqua bestemt et eller flere besøg værd. Vi gik en tur op til borgen. Dog kunne vi ikke komme helt op, da der kun er åbent til selve borgen på bestemte tidspunkter. Jeg mener det var i weekenden, men det bør undersøges før man går derop med det formål at se selve borgen. Går man ned til vandløbet i Rocchetta Nervina, kan man dyppe fødderne og faktisk bade i super klart og lækkert vand. Selve lejligheden og den dertilhørende terrasse var dejlig og der er fredeligt med god udsigt over bjergene. Især poolområdet ved hotellet er skønt og personalet i den udendørs bar lidt mere børnevenligt. Vi fik udleveret badehåndklæder, badehætter og kolde vand ved ankomst til poolområdet, det var en fin og uventet service. På hotellet bor flest ældre mennesker og vi vil ikke kalde personalet børnevenlige. Restauranten på hotellet er en smule for gourmetagtigt, og dermed dyrt, for en børnefamilie men vi spiste der én gang og maden var utroligt lækker. Så hvis man rejser uden børn er det uden tvivl et lækkert sted. En smule bizart med de ca. 500 udstoppede dyr på væggene, men anderledes...Mht. indkøbsmuligheder, kørte vi til "Conad" i Ventimiglia. Der er skilte dertil når man når ned til kysten. Der var også en Lidl i nærheden, men de har kun tyske varer -lidt kedeligt når man er i Italien. I Dolce Acqua er en "Di per Di" nærbutik med det mest nødvendige. Vi spiste et par gange på "Il Borgo" i Dolce Acqua og havde gode oplevelser dér. De var utroligt børnevenlige og med lækker mad til rimelige priser. I Rocchetta Nervina er der såvidt vi kunne se, 2 caféer/restauranter, men vi prøvede ikke at spiser der.
Alt i alt et sted til afslapning og evt. vandreture i området. Mange af hotellets gæster havde hunde med, så stedet er mere hunde- end børnevenligt. Ikke det bedste sted med små børn men det kan sagtens gå an. Også tak til In-Italia for utrolig god service og hurtige svar på spørgsmål. I er helt igennem professionelle.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jan o fra Vojens boede på Le Morghe i Rocchetta Nervina fra d. 9. til d. 12. august 2008.

Stedet overgik stort set vores forventninger på alle områder !!!

Lidt ærgeligt at de udelukkende tilbyder gourmet mad og at der heller ikke er mulighed for at købe "take away" mad som kan nydes på lejlighedernes dejlige terasser!

Vi foretrak Dolceacqua (Ca. 6 km.) som spisested om aftenen til trods for at vi ikke lige frem blev mødt med åbne arme på specielt Il Borgo !!!

Le Morghe og personalet på stedet var en ren fornøjelse, venlige og meget imødekommende !

Dejlig lejlighed med go´ plads og super terasse!

Super at der var mulighed for at benytte swimmingpoolen og området omkring hotellet !

Anbefaling:
Det ville være en super hjælp med lidt info fra In Italia omkring inkøbsmuligheder og anbefaling af lokale restuaranter og deres specialiteter. Specielt når man som vi udelukkende opholder sig 3 dage i området!

PS! Vi vil helt sikkert gøre brug af stedet og In Italia igen og vil der ud over anbefale begge til venner og bekendte !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Kurt Kalum og familie fra Næstved boede på Le Morghe i Rocchetta Nervina fra d. 19. juli til d. 2. august 2008.

Min kone, to børn (Signe 16 år og Søren 14) og jeg kom derned lørdag formiddag efter en lang rejse. Vi kom igennem DolceacQua(en dejlig middelalderby) og ende i godt vejr på hotellet. Vi fik vores bolig og pakkede trætte ud. Som det altid sker i Italien, åbner er sig en verden på steder vi(danskere)ikke forventer det. Vi kunne hurtig fornemme, at det var et dejligt sted. Der var dejlig ro ved lejligheden og ungerne kunne hygge sig og svømme i poolen, der lå på den anden side af møllen. De fandt hurtig venner blandt de andre gæster. Vi oplevede en dejlig ferie i byen Roccetta, med de små spisesteder, floden, og bjergene bag. Vi var også i området omkring, havet ved Ventimiglia og en tur til Monaco. Vi har aldrig "slappede" så meget af på en ferie (14 dage). Alle nød opholdet. Der var tid til læsning på en varm sommerdag og lun aften på terassen, en lækker dag ved poolen eller en lang tur i bjergene. Vi var flere dage på flodbadning i floden før Roccetta, - en oplevedelse ! Maden var rigtig god og rimelig i pris overalt. Prøv Dolceacqua, Roccetta(2 steder), Isolabona og Pigna. Jeg var på en tur i bjergene (kort kan fåes gratis på turistkontoret i Dolceacqua) fulgte den røde rute til den franske grænse og langs en bjergrryg tilbage til Roccetta, 6,5 timer. Dejlig tur for de øvede! Som nævnt var vi på flodbadning, ca. 4 gange, i krystal klart vand oppe ad floden, og flere gange mødte vi vandfald, hvor vi sprang ud fra. En fantastisk overraskende oplevelse vi alle synes om. Det begynder lige vest for den gamle bro i Roccetta. Vi vil meget anbefale det til andre. Det er et dejligt sted at opholde sig og opleve Liguria fra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ebbe Smedegård og rejsefælle fra Hellebæk boede på Le Morghe i Rocchetta Nervina fra d. 29. juni til d. 2. juli 2008.

Alt var ok i Rocchetta Nervina. Søde mennesker og god service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map