Agriturismo i Rocchetta Nervina i Ligurien

Agriturismo Le Morghe

 
Agriturismo Le Morghe er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Le Morghe er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rocchetta Nervina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Le Morghe ligger smukt i Liguriens skønne bagland ca. 800 meter fra den lille middelalderlandsby Rocchetta Nervina. Den lidt større by Dolceacqua ligger 4 kilometer væk og der er 12 kilometer til stranden. Nabohotellet (samme ejer) stiller sine faciliteter til rådighed, deriblandt swimmingpool og børnepool.

Lokalproduktion
Le Morghe ligger på et stort grønt område og består af to bygninger. På gården produceres der blandt andet grappa, rødvin og olivenolie fremstillet på de fremragende Taggiasche-oliven.

Læs mere om Agriturismo Le Morghe

Swimmingpool og andre faciliteter på nabohotellet
På hotellet Lago Bin, som ligger lige over for Le Morghe, kan man benytte sig af opholdsstue, bar, restaurant, have med grillplads, parkering og garage (mod betaling). Her findes ydermere pool (17,5 x 9 m), børnepool, tennisbane, bordtennis og lån af cykler efter "først-til-mølle"-princippet. Det er muligt at tilvælge morgenmad her i restauranten på nabohotellet (mod tillæg som betales på stedet).

Sommerunderholdning
NB: Det skal bemærkes, at der til tider forekommer underholdning i form af musik på det nærliggende hotel, og at dette kan fortsætte til 2.00 om natten. I juli og august er der underholdning hver aften og bryllup næsten hver weekend.

Lejlighederne på Agriturismo Le Morghe

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Disse 9 toværelseslejligheder er ca. 50 m² store og består af lille entré, opholdsstue med skabskøkken (med mikrobølgeovn, 4 gasblus og køleskab) og to sovepladser (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser/badekar. Alle lejlighederne ligger i stueplan og har vaskemaskine, værdiboks og sat-tv. Lejlighederne har alle en terrasse på 20 m² med pergola, to liggestole, bord og stole samt parasol. Der er wifi på terrasserne og i hotellets fællesområder. Inde i lejlighederne er dækning ustabil.

Skjul teksten
 
 
search map