Ferieboliger og hoteller i Rocchetta Nervina

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rochetta Nervina ligger i Ventimiglias indland i 216 meter over havet kun 11 km fra kysten.

Spor fra middelalderen

I middelalderen passerede pilgrimme gennem byen på deres vej fra Piemonte til Nervina dalen. I dag ses der i landsbyen stadig spor fra middelalderen bl.a. ved den karakteristiske buede vejbro, der forbinder byen og tilkørselsvejen. Byen er en gammel landsby bestående af små skyggefulde huse, der nærmest er viklet ind i hinanden for beskyttelse.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Klatring og canoying

Her er ikke langt til kysten og klimaet er ideelt for en rolig ferie mellem olivenlunde og vingårde. Rochetta Nervina tilbyder rigtig gode muligheder for vandreture i den stille natur og i de nærliggende skove eller klatring i de omkring liggende canyons - man kan tilmelde canoying på byens torv. Efter en lang vandretur er det velfortjent med en god typisk middag fra området bestående af gedekød, bønner og kanin ”alla Rocchettina”. Der er tre spisesteder i byen - to restauranter og et osteria.

Læs mere om Rocchetta Nervina

Skjul teksten
 
 

Populært i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Hotel Leopold

Moneglia

search map