Feriebolig i Riomaggiore i Cinque Terre

Terrazzo Diciannove

 
Terrazzo Diciannove er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Diciannove er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riomaggiore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazzo Diciannove ligger i den øverste del af Riomaggiore i kort afstand fra Hotel Villa Argentina, hvor det er muligt at få serveret morgenmad. Man er langt væk fra toggener og midt i byens miljøzone, så det er ikke muligt at komme frem til boligen med bil. Det er dog muligt at bestille parkering eller garage, som ligger ca. 500 meter fra lejligheden (den betalingsfrie parkeringsplads ligger ca. 2 km herfra).

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden, som har en flot udsigt over byens tage og havet, består af spisekøkken med ovn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles), badeværelse med toilet og bruser samt terrasse med havudsigt. Lejligheden er endvidere udstyret med fjernsyn.

Læs mere om Terrazzo Diciannove

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazzo Diciannove

Læs personlige anmeldelser af Terrazzo Diciannove som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazzo Diciannove. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Terrazzo Diciannove

Bedømmelse af Terrazzo Diciannove

Læs mere

Rigtig godt sted at bo i forhold til Riomaggiore / Cinque Terre

Vi boede i en to-værelses lejlighed (sovepladser til fire, men vi var kun to) som drives af Hotel Villa Argentina.
Lejligheden var komfortabel og ren. Stort veludstyret køkken (som vi ikke brugte). Store soveværelser og komfortable senge. Badeværelse ok - ikke højt vandtryk i bruser, men fuldt ud funktionelt. Dejlig terrasse med fin havudsigt (som vi brugte en masse!).
God beliggenhed - Du kan ankomme i bil, aflevere bagage, og parkere i behændigt beliggende hotelgarage / parkeringsplads (15 EUR per dag, hvilket er rimeligt i Cinque Terre). Dette er en stor fordel i Cinque Terre, da du ved mange hoteller er nødt til at slæbe din bagage langt!
Det betyder, at du skal gå ned ad skåninger / trapper ind til byen (og ud igen), men det er uundgåeligt i Cinque Terre.
Vi spiste morgenmad på hotellet - Buffet med godt udvalg til en rimelig pris.
Hotelejere og personale var effektive, venlige og hjælpsomme.

Læs mere

Fantastisk ferie :o)

Lige fra min første kontakt med jeres medarbejder til vi afsluttede opholdet har alt været perfekt.

Vi blev positivt overrasket over lejligheden, at den ikke havde flere stjerne.
Personalet på hotellet og Roberto som hentede og bragte vores kufferter til stationen var ualmindelig imødekommende og venlige.

Der var pænt rent i lejligheden. Dog havde vi et lille ønske om, at vi var blevet informeret om, hvad/hvor vi skulle gøre af vores skrald. Vi sorterede som anført, men hvor vi skulle aflevere skraldet fandt vi ikke rigtig ud af. Vi stillede det så foran lågen, som andre beboere havde gjort. Vi kunne naturligvis blot havde spurgt på hotellet.

Ups! Vi glemte i forbindelse med vores afrejse, at gøre opmærksom på at den ene solstol var så mør i betrækket, at den sprækkede, da min veninde satte sig i den. (PS det kan umulig havde været hendes vægt, for hun vejer 48 kg.) Vi beklager meget uheldet.

Læs mere

Fantastisk udsigt!

Lejligheden, som ligger på toppen af landsbyen, har hvad du har brug for selv om lidt "skrabet". Sengene er noget faste, men ok. Køkkenet og terrassen har en fantastisk udsigt over havet og bjergene.
Desværre er det meget lydt, det lød som om overboerne ommøblerede hver aften.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazzo Diciannove

Dejlige vandreture.

Læs mere

Sissel Merete fra Norge boede på Terrazzo Dicianove i Riomaggiore fra d. 18. til d. 20. maj 2012.

Nu har jeg brugt jer som rejseassistance i Italien i flere år. I fortsætter med at imponere mig. For det første er det altid gode hoteller / bed and breakfast overnatningssteder vi har fundet gennem jer, og I er meget ordentlige og pålidelige før rejsen. Jeg vil anbefale jer til alle, der kunne være interesseret. Hvad angår indkvartering, var vi især tilfreds med Hotel Galles i Milano. Det var virelig godt. Dobbeltværelset vi havde i Riomaggiore var meget lille, næsten ingen plads til kufferten på gulvet. Endvidere var det vældig lydt. Det som opvejede det var en helt perfekt morgenmad. De tre, der boede i lejligheden var tilfredse. Helt okay, ikke specielt hyggeligt.

Læs mere
 
search map