Anmeldelser af Terrazza Dana

 
Terrazza Dana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Dana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riomaggiore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Dana

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Dana som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Dana. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ole fra Fredensborg boede på Terrazza Dana i Riomaggiore fra d. 7. til d. 13. juni 2009.

Vi var særdeles tilfredse med Terrasso Dana og Cinque Terre. Husets ejer, Daniella, med mand og barn tog imod med stor gæstfrihed og på godt engelsk. Huset er spartansk indrettet men velfungerende hvis man ikke er ræd for stejle trapper. Beliggenheden spændende, dog meget isoleret og med en formidabel udsigt. I klart vejr ses Corsica i det fjerne til venstre og de franske alper til højre. Stort!
Området er fantastisk til vandreture af meget strabadserende stier, men ikke velegnet til noget som helst andet.
Naboerne til huset er nemme at komme i kontakt med og utroligt gæstfrie, hvis man selv er instillet på at ære en smule udadvent.
La Spezia har ikke de store oplevelser at byde på ud over en stor havn med det liv der udfolder sig der. Her kan anbefales et fiskemarked (ved firetiden hvor man lander fisk) på havnekajen på hjørnet af Via Aurelia og Armando Dias og en tilknyttet prisbillig fiskerestaurant, så populær blandt de lokale, at der hver dag ved 7-tiden danner sig en 30 meter lang kø for at komme ind på restauranten. En meget autentisk oplevelse.
I Cinque Terre er der selvfølgelig de fem byger, der er helt fantastiske. De skal ses, til fods via den kystnære vandrerute, Via dell Amore, eller med toget. Bil duer ikke rigtigt. En endnu smukkere vandretur findes med udgangspunkt fra huset og langs kysten mod syd. Kræver gode ben, men udsigten er helt fantastisk. Hele Cinque Terres kyststrækning kan ses.
Jeg kan stærkt anbefale huset hvis man ikke er afhængig af et dagligt cafeliv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map